ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ: “Bu takım taraftarın yüzünü kara çıkarmayacak”

Mutlu Altuğ: “Bu takım taraftarın yüzünü kara çıkarmayacak”

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ: “Bu takım taraftarın yüzünü kara çıkarmayacak”

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, Bugsaşspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Başka Altuğ, galibiyetten çok sahadaki oyuncuların forma aşkının kendisi için önemli olduğuna vurgu yaptı.

Ankara deplasmanında “kendi çocuklarıyla” 3 puan alarak lige iyi bir başlangıç yapan Karşıyaka’da, Başkan Mutlu Altuğ galibiyetten çok sahadaki mücadelenin kendisini memnun ettiğini söyledi. “Ligin ilk maçı her zaman zor ve önemlidir. Deplasman galibiyeti ile başlamak sevindirici” diyen Altuğ “Ama daha yolun başındayız... Benim için önemli olan galibiyetten çok yıllar sonra forma aşkı ile oynayan tutkulu oyuncular topluluğundan oluşan bir takım olabildiğimizi görmekti” sözleriyle takımda oluşan havanın önemine vurgu yaptı.

Karşıyaka’nın olumsuzluklara rağmen yoluna devam ettiğine yönelik yorumlara da tepki gösteren Altuğ, “ ‘Tüm olumsuzluklara rağmen’ şeklinde açıklamalara anlam veremiyorum.. Ne yönetimimizde ne takımımızda herhangi bir olumsuzluk yok... Tam aksine yıllardır yakalayamadığımız takım olma olgusu var. Biz tutabileceğimiz sözleri verip taahhütlerimizi zamanında yerine getirmeyi prensip edindik ki bence başarının anahtarı budur. Önümüzdeki haftalarda tecrübeli oyuncularımız da kadroya girip katkı vermeye başladığında daha fazla savaşan ve başarı isteyen bir ekip olacağız...” dedi.

Taraftara hem teşekkür hem çağrı

 “Ankara'ya kadar gelip takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ederiz. Biz onlarla her zaman daha güçlü, daha istekli ve daha inançlıyız...” diyerek taraftara da teşekkür eden Başkan Altuğ, “Onların bu hafta Tuzla maçında da takımımızın itici gücü olacaklarına inancım tam... Taraftar bu takımın arkasında olduğu sürece bu takım da onların yüzünü kara çıkarmayacak ve terinin son damlasına kadar savaşacaktır” sözleriyle herkese takımı tribünden destekleme çağrısında bulundu.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir için koştular
Sonraki Haber Briç tutkunları Dikili'de buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?