ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ: Bizden önceki yönetimler hep yemiş, içmiş, çöpünü atmış

Mutlu Altuğ: Bizden önceki yönetimler hep yemiş, içmiş, çöpünü atmış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ: Bizden önceki yönetimler hep yemiş, içmiş, çöpünü atmış

Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ, geçmiş dönem borçları nedeniyle eski yönetimleri eleştirdi.

Ulusal Kulüp Lisansı alabilmeleri için 20 Eylül'e kadar sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterleri yerine getirmeleri gerektiğini söylerken futbolda transfer yasağına konu olan borcun 15 milyon TL'ye ulaştığını hatırlatan Başkan Altuğ, "Geçen sezon lisansı son anda aldık, bu yıl da almak için çabalıyoruz. Bizden önceki yönetimler hep yemiş, içmiş, çöpünü atmış. Şimdi ortada kimse yok. İki yıldır bunları temizlemeye çalışıyoruz" dedi.

Karşıyaka, 15 milyon TL'lik borcu yapılandırıp rakamı aşağılara çekmek için eski alacaklıların avukatlarıyla temaslarını sürdürüyor. Yeşil kırmızılılar, kulüpten alacaklı eski çalışan ve oyuncularından muvafakatname alamazsa, sezona -3 puanla başlayacak. Karşıyaka, FIFA'da alacağı kesinleşen Ganalı eski futbolcusu Banahene'ye, 20 Eylül'e kadar 220 bin TL ödemezse, 3 ila 6 puan arasında bir cezayla daha karşı karşıya gelecek. Banahene'nin avukatına paranın iki taksitle ödenmesi teklif edildi.

Basketbolda da transfer yasağı bulunduğunu hatırlatan Altuğ, "Baskette yasağı kaldırmak için 3.5 milyon TL ödeme yapmalıyız. 2015-16'da 14 milyon TL bütçeyle kurulan takımdan borçlu olduğumuz oyunculara o dönem neden ödeme yapılmadığı sorgulanmıyor; ancak herkes bize  transferin neden açılmadığını soruyor" diye konuştu.

Haberler.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Voleybolda Karşıyaka A Grubu'nda...
Sonraki Haber Karşıyaka'da çıkan orman yangını sabotaj mı?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?