ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ: Beklediğimiz desteği göremedik

Mutlu Altuğ: Beklediğimiz desteği göremedik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ: Beklediğimiz desteği göremedik

Karşıyaka'da başkan Mutlu Altuğ, bekledikleri desteği kimseden göremediklerini söyledi.

Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına yeterli katkı verilmediğini dile getiren Başkan Mutlu Altuğ, "Yönetim olarak yalnız kaldık. Sorunları kendi çabamızla çözmeye çalışıyoruz. En başında da söylemiştik, bu yük bir kişinin omuzlarıyla taşıyacağı bir yük değil. Ne yazık ki camia yeterli desteği vermedi" diye konuştu.

Kulübün tek vücut halinde hareket etmesi gerektiğini anlatan Altuğ, "Tüm şubelerle bir araya gelip el ele vermeliyiz. 104 yıllık çınar Karşıyakamız, sadece futboldan ibaret değil. Voleybolu, basketbolu, tenisi hepbirlikte kenetlenip çıkış yolu aramalıyız.

Geçmiş dönem sorunlarıyla boğuşmaktan önümüzü göremiyoruz, proje üretemiyoruz. Herkes bu zor şartlarda duyarlı olmalı" dedi. Yardım kampanyasında yönetimin 200 bin TL, camianın ise 250 bin TL katkı koyduğunu belirten Altuğ, "Toplanan rakam beklediğimizin çok altında.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Güvenlik birimine getirilen çocukların sayısı yüzde 4.4 arttı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan Acıbadem Üniversitesi'ne

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?