ANA SAYFA > EĞİTİM > Mustafa Reşit Paşa İlkokulu'nda kitap okuma alışkanlığı...

Mustafa Reşit Paşa İlkokulu'nda kitap okuma alışkanlığı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Reşit Paşa İlkokulu'nda kitap okuma alışkanlığı...

Karşıyaka'nın en güzide okullarından birisi olan Bostanlı Mustafa Reşit Paşa İlkokulu'nu ziyaret eden Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, öğrencilerin kitap okuma alışkanlığının yüksek düzeyde olduğunu öğrenince mutlu oldu.

Mustafa Reşit Paşa İlkokulunu ziyaretinde öğrencilerle  kitap okuma alışkanlıkları üzerine sohbet eden Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu'na eşlik eden okulun başarılı müdürü Ertan Beder ilçe milli eğitim müdürü Kadıoğlu'na okulun son durumuyla ilgili bilgi verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, okul ziyaretinden son derece mutlu olduğunu yenilikler ve çağdaş eğitimle örnek olduğunu ifade ederek, "Özellikle okuma alışkanlığının üst düzeyde olması hepimizi mutlu etti. Mustafa Reşit Paşa İlkokulu'nda olduğu gibi  tüm Karşıyaka okullarında eğitimin kalitesini arttırmanın mutluluğu ve huzuru içindeyiz. Yenilenen ve yenilenecek okullarımız ile eğitime en üst düzeyde hizmete devam ediyoruz, edeceğiz" dedi.
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu'nun okullarını ziyaretinden son derece mutlu olduklarını ifade eden okul müdürü Ertan Beder, "Çocuklarımızı en iyi şekilde eğitmek için hepimiz üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getiriyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün ziyareti bizleri onurlandırdı" dedi.  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Ali Rıza Türker kitaplarını imzalayacak
Sonraki Haber Karadenizliler iftarda buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?