ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Ali Rıza Türker kitaplarını imzalayacak

Ali Rıza Türker kitaplarını imzalayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Rıza Türker kitaplarını imzalayacak

Müzik dünyamızda uzun yıllardır prodüktör ve organizatör olarak nitelikli projeler üreten, Geleneksel Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması’nın mimarı ve Genel Koordinatörü Ali Rıza TÜRKER ,kitap yazarlığı özelliğiyle hafta sonu İzmir’de kitap severlerle buluşuyor.

15 Nisan 2023 günü , İzmir Alsancak’ ta ki Yakın Kitap evi’nde Saat 16.30 düzenlenen imza günüde son dönemde okurlar tarafından ilgi gören iki kitabını imzalayacak Türker. Okurların beğenisini kazanan kitaplarından ilki Ferdi Özbeğen’in hayatını içeren ve özellikle müzikteki yükselişini içeren “ŞÖHRET DEDİĞİN” adlı kitabıdır. Kitabın çıkış tarihi 2013. İkinci eseri ise “BİR DAHA YAŞARSAM İKİ OLSUN” adını taşıyor. Yazar bu çalışmasında faal gazeteciliği dönemindeki gözlemleriyle kendi yaşamından duygusal kesitlere yar vermiş.
Dört bölümden oluşan kitapta Altın Güvercin’in doğuş hikayesi ve bugünlere gelişi müzik hayatımızda çok ilginç bir anı dosyasını da ortaya çıkarıyor. Aynı zamanda kaynak değerinde notlar içermekte.
Yazın uğraşını sürdüren Ali Rıza TÜRKER, yeni çalışmasında Türkiye Cumhuriyeti’nin 2023 100.Yılına dair bir araştırma çalışması içindedir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kurye programı Deliveo
Sonraki Haber Mustafa Reşit Paşa İlkokulu'nda kitap okuma alışkanlığı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?