ANA SAYFA > GÜNDEM > Mustafa Özuslu: ''Karşıyaka yine göğsümüzü kabarttı''

Mustafa Özuslu: ''Karşıyaka yine göğsümüzü kabarttı''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Özuslu: ''Karşıyaka yine göğsümüzü kabarttı''

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu, 1 Kasım seçimleri sonrası Karşıyaka’da alınan oy oranını ve siyasi durumu değerlendirdi.

Başkan  Özuslu 1 Kasım seçimlerinin Türkiye ve İzmir'de olduğu gibi Karşıyaka'da da demokrasi şöleni şeklinde geçtiğini belirtirken sözlerine şöyle devam etti: ''Seçim sonuçlarını daha soğukkanlı, sosyolojik ve rasyonel bir şekilde ele alarak kapsamlı bir değerlendirme yapma ihtiyacı doğmuştur. Bunun partimizin yetkili organlarınca da yapılacağından şüphem yoktur. Sayın Genel Başkanımızın önderliğinde partimizin ortaya koyduğu program ve görüşler ile seçim bildirgemiz, Türkiye'deki tüm vatandaşlarımıza hitap eden ve onlara dokunan vaat ve önermelerle doludur. Ülkemizin en önemli sorunlarından bir tanesi olan terör meselesinde en kapsamlı, meşru ve demokratik çözümleri partimiz ortaya koymuştur. Ülkedeki gelir adaletsizliği, taşeronluk sistemi, çalışanların hakları, hukukun üstünlüğünün yeniden tesis edilmesi, herkesin hakkıyla hukukuyla yaşayacağı demokratik bir Türkiye vizyonu, bugün de savunulması gereken ihtiyaçlardır.'' dedi.

CHP Karşıyaka Örgütü olarak bu seçimlere partilerinin ortaya koyduğu görüş ve perspektifler doğrultusunda hazırlandıklarını söyleyen Özuslu  ''7 Haziran seçimlerinde HDP'ye partimizden giden ödünç oyları 1 Kasım'da Karşıyaka'da geri aldık. 7 Haziran seçimlerine göre oyumuzu mutlak değer olarak 11 bin, yüzde olarak 4 puan artırdık. Bugün 66,50 oy oranıyla CHP'de İzmir’de en yüksek, Türkiye genelinde ise -nüfusu 150 binin üzerinde ilçeler arasında- en fazla oy oranına ulaşmış ilçe Karşıyaka'dır. Başta Karşıyakalılar olmak üzere, CHP Karşıyaka Örgütü'nün tüm üyelerine teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim. CHP Karşıyaka Örgütü, Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Mutlu Akpınar ile birlikte yerel yönetim dayanışmasının güzel örneğini vermiştir, vermeye de devam edecektir. Biz Karşıyaka'da bundan sonra da bu anlayışla partimizin başarısı için çalışacağız. Halkımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber IGC'den sağduyu çağrısı
Sonraki Haber Erdal Acar'dan rötar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?