ANA SAYFA > GÜNDEM > Mustafa Kemal Paşa Cami Derneği'nden Cumhuriyetin 100. Yılına lokma

Mustafa Kemal Paşa Cami Derneği'nden Cumhuriyetin 100. Yılına lokma

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Kemal Paşa Cami Derneği'nden Cumhuriyetin 100. Yılına lokma

Karşıyaka Mustafa Kemal Paşa Camii Derneği tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için Kur’an okundu, dualar edildi. İki bin kişilik lokma döküldü.

Cuma namazı öncesi Kur’an ve dualar okundu. Namazdan sonra iki bin kişilik lokma dökülüp halka dağıtıldı.
Lokma almak için vatandaşlar uzn bir kuyruk oluşturdu. Lokma dağıtımı Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir’in vatandaşlara lokma ikramı ile başladı.
Lokma dağıtımına Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli,Gaziler Drneği Başkanı Halil Taşçı, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Cami Derneği Başkanı Kasım Üner, Donanmacı Mahalle Muhtarı Ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Zenginer, İş Adamı Osman Avcı, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, muhtarlar, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mustafa Kemal Paşa Camii Derneği Başkanı Kasım Üner “Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü münasebetiyle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının, şehitlerimiz, gazilerimizin ruhları şad olsun. Özlemle minnetle ve rahmetle anıyoruz” dedi.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bitlis Tanıtım Günleri Karşıyaka'da başladı
Sonraki Haber 100. Yıl

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?