ANA SAYFA > İZMİR > Mustafa Balbay: Türkiye 3-5 seçimlik ülke değil

Mustafa Balbay: Türkiye 3-5 seçimlik ülke değil

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Balbay: Türkiye 3-5 seçimlik ülke değil

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay Karşıyaka Belediyesi'nin Yamanlar'daki gençlik kampında İlçe Gençlik Kolları Başkanlarıyla buluştu.

20 ilden 60 temsilcinin katıldığı kampta gençlerle söyleşen Balbay şu noktaların altını çizdi:

15 TEMMUZ AYDINLANMALI: Birinci ayını doldurmakta olan darbe girişiminin bütün yönleriyle aydınlatılması gerekli. Bunun için bir komisyon kuruldu. CHP, MHP, HDP komisyona üye verdi ama, AKP hala vermedi. Neden? AKP o gecenin aydınlatılmasından yana değil mi?

EN BÜYÜK ZARAR EĞİTİME: 15 Temmuz gecesi başlayan karmaşa devam ediyor. Bütün kurumların yapısı değişiyor. En çok etkilenen ise eğitim. Devlete güvenip YÖK denetimindeki üniversitelere kayıt yaptıran öğrencilerle ilgili bir haftada 3 ayrı karar alındı. Bu yönetememe halidir.  Üç günde bir o an akla gelen adımı karar diye almak yerine öğrencilerin hiçbirini mağdur etmeyecek bir yöntem bulunmalı.

3-5 SEÇİMLİK ÜLKE DEĞİLİZ: Genç kuşaklara daha güzel bir Türkiye bırakmak isterdik. Bunun yerine miras olarak mücadele bırakıyoruz. Ancak bu da önemli. Haklı bir mücadelenin içinde olmak da insanı yaşama bağlayan büyük bir değerdir.

AKP İZMİR İL BİNASI: 15 Temmuz'dan sonra rafta madde madde hazır olduğu anlaşılan FETÖ ile mücadele harekatı başladı. Binlerce kişi FETÖ ile bağlantısı nedeniyle devletten uzaklaştırıldı. Arkası geleceği söyleniyor. AKP İzmir İl Başkanlığı 9 Ağustos'a kadar işadamı Küçükbay'ın sahibi olduğu binadaydı. Küçükbay tutuklanınca o gün sabaha karşı binadan çıktılar. Kontrat o gece sabaha karşı mı doldu? Kira bedeli ne kadardı?

GENÇLERE ÜÇ SÖZ: Gençlerin unutmamasını dilediğim üç sözü paylaşmak isterim; siyaset umut üretme sanatıdır, halka küsülmez, çözümsüz sorun yoktur.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Menderes'te denizde temizlik zamanı
Sonraki Haber KSK Yelken Türkiye İkincisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?