ANA SAYFA > SPOR > Mustafa Aşan’ın peşinatı yatırıldı, serbest kalması önlendi…

Mustafa Aşan’ın peşinatı yatırıldı, serbest kalması önlendi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Aşan’ın peşinatı yatırıldı, serbest kalması önlendi…

Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi, alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle kulübe Türkiye Futbol Federasyonu kanalıyla ihtarname çeken futbolculardan Mustafa Aşan'a peşinat ödemesi yaparak serbest kalmasını engelledi.

Başkan Mutlu Altuğ, "Yarın gençlere de ödeme yapacağız. Menemen Belediyespor maçına moralli çıkacağız. Kadroyu korumak istiyoruz. Hocamızla görüşüp istediği tüm isimleri takımda tutacağız. Anı bileti gelirlerinin yanı sıra bir firmadan da 80 bin TL reklam aldık. Bu rakamlarla ödemeleri gerçekleştireceğiz" dedi.
Bilet kampanyasına 1000 bilet alarak destek veren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın yanı sıra kampanya ve stat konusunda her zaman yanlarında olan milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve Hamza Dağ'a teşekkür eden Altuğ, "Sezon başında takımın düşmesinden korkuluyordu. Şimdi dönemsel sıkıntılar yaşasak da ligde play off hattındayız. Menemen'i yenersek devreyi üçüncü tamamlayacağız. İkinci yarı rakipler bize gelecek. Bu takıma destek sürerse TFF 1. Lig'e dönebiliriz" dedi.
Bu arada Menemen Belediyespor yönetim kurulu Karşıyaka Spor Kulübü’ne müracaat edereki, pazar günkü maç için 2500 bilet talep etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Laz Cem tutuklandı…
Sonraki Haber Karşıyaka taraftarı İstanbul'daki terör saldırısını protesto etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?