ANA SAYFA > İZMİR > Murat Koç’tan gençlere söz

Murat Koç’tan gençlere söz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Murat Koç’tan gençlere söz

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Murat Koç kendisini ziyaret eden Ulusal Gençlik Platformu üyelerine "Milletvekili adayı olmamın birinci ve en önemli sebebi gençlerimizin siyasete girmesini sağlamaktır. Her zaman birlikte çalışacağımıza söz veriyorum" dedi.

Türkiye’nin 69 ilinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezlerinin, 73 gençlik sivil toplum kuruluşunun ve 75 üniversite topluluğunun oluşturduğu Ulusal Gençlik Platformu Türkiye’de gençlerin siyasette aktif rol oynaması için önemli çalışmalar yapıyorlar. 2004 yılından b yana yürüttükleri kampanyalarla ses getiren platform üyeleri son olarak 18 yaşında seçilme hakkı verilmesi için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Platform temsilcileri bu kapsamda, hem iş hayatında hem siyasi hayatında gençlerin önünü açan MHP İzmir 2. Bölge aday adayı Murat Koç’u ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Gençlerin aktif olmadığı siyaset dünyasında başarının elde edilemeyeceğini vurgulayan Koç, “Milliyetçi Hareket gençler üzerine kurulmuş, gençlerle başarıya ulaşmış bir harekettir. Merhum Başbuğumuz Milliyetçi Hareketi gençlerle başlatmış, gençlerle başarıya ulaşmıştır. Milliyetçi Hareket bir bakıma gençlik hareketidir. Türk gençliğine büyük önem veren Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi de Ülkücü gençliğin siyaset ve sosyal yaşamın içerisinde başarılı olması için yoğun çalışmalar yapmaktadır. Ben de gençlerimize “Fecr-i Ati” derim yani geleceğimizin ışığı. Benin şu an Milletvekili adayı olmamın birinci ve en önemli sebebi gençlerimizin siyasete girmesini sağlamaktır.

Gençlerle beraber yapacağız

Milletvekili seçildiği takdirde İzmir için neler yapabiliriz sorusuna gençlerle birlikte yanıt arayacaklarını belirten Murat Koç, Gençlik Platformunda bayanların çok sayıda olmasının ayrıca sevindirici olduğunu belirterek “ Nüfusumuzun yüzde 51’i bayan. Geleceğimizi inşa eden onlar çünkü çocuklarımıza terbiye veren onları yetiştiren annelerimizdir. O yüzden bayanların siyasette en aktif düzeyde olması gerekir. Tüm hanım kardeşlerimize sesleniyorum kendinizi siyasetin dışında tutmayın ben tüm çalışmalarımda bayan arkadaşlarımıza siyasete girmesi gerektiğini söylüyorum maalesef Türkiye’de siyaset kirletildi artık Türkiye’ye kadın eli değmesi lazım. Türk kadının şefkati zarafeti ve temizliği siyasetimizin kalitesinin artması için çok önemlidir” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Milli Sörfçü Dilara olimpiyatlara yelken açacak
Sonraki Haber Elektrikler kesildi hayat durdu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?