ANA SAYFA > İZMİR > Murat Koç: Birlikte yürüyeceğiz

Murat Koç: Birlikte yürüyeceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Murat Koç: Birlikte yürüyeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayları belli oldu. İzmir’de oldukça sevilen iş adamı Murat Koç 2. Bölge 2. Sıradan Milletvekili adayı olarak açıklanması MHP teşkilatları başta olmak üzere birçok Stk ve iş dünyasında sevinçle karşılandı.

Adaylığının açıklamasından 2 gün sonra doğum günü olması ise Milletvekili Adayına ayrı bir mutluluk yaşattı. Çalışanlarının hazırladığı pastayı kesen Koç, Genel Başkanımız bana en güzel doğum günü hediyesini verdi dedi.

İzmir’in en büyük lojistik firması Ege Ulaşım’ın sahibi olan MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç sabah saatlerinde geldiği işyerinde güzel bir sürprizle karşılandı.   Hem gönül verdiği Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Milletvekili adayı olarak gösterilmesini hem de doğum gününü kutlayan çalışanları Murat Koç’a özel pasta yaptırdılar. Milletvekili Adayı Koç’u şirketine girdiği anda alkışlarla karşılayan çalışanları daha sonra üstünde üç hilal ve kendisinin resmi olan pastanın mumlarını patronlarına üflettiler. Bu güzel sürpriz karşısında duygulanan MHP Adayı, “İşyerimizde abi kardeş olarak omuz omuza çalıştığımız arkadaşlarımız hem doğum günümü hem adaylığımı kutlayarak bana büyük bir moral verdiler. Ben de çalışmalarıma onlardan aldığım bu güzel destekle başlayacağım” dedi.

Bu güzel sürprizin ardından çalışmalara başlayan Murat Koç, ilk olarak aday adaylığı sürecinde kendisine büyük destek veren İlçe Teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu. MHP Teşkilatlarının bağrına bastığı Koç, hep birlikte büyük başarılara imza atacağız dedi. Öncelikle MHP Teşkilatları ile sivil toplum kuruluşlarının istek ve desteğiyle Milletvekili Aday Adayı olan Murat Koç, İzmir 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı olarak açıklanmasının ardından çalışmalarına İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek başladı. Teşkilatların “Murat Ağabey” diye nam verdiği Koç, İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları Başkanlıklarıyla gerçekleştirdiği buluşmada öncelikle aday olması için, parti içinde yapılan temayül yoklamasında kendisine destek veren Teşkilat Üyelerine şükranlarını iletti. Genel Başkan Devlet Bahçeli Beyefendi’nin görev vermesiyle büyük bir sorumluluğun altına girdiğini belirten MHP Adayı Koç, “En başından söylediğimiz gibi Teşkilatlarımızla birlikte bu yola çıktık, birlikte yürümeye devam edeceğiz. Seçim çalışmaları kapsamında her İlçe Teşkilatımıza en az bir araba göndereceğiz. Bu arabaların hepsinde bütün MHP adaylarımızın resmi ve ismi olacak. Ben Milletvekili olarak sizleri temsil ettiğimizin farkındayım bunun için sizleri gururlandıracak çalışmalar yapacağım sizler de buna inanarak çok disiplinli bir şekilde çalışın. İnanıyorum Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimlerde halkımızdan çok büyük karşılık bulacaktır” diye konuştu.

Farklı bir Milletvekili olacağını vurgulayan MHP adayı Murat Koç, “Ben Meclis’e parmak indirip kaldırmak için gitmeyeceğim. İzmir’de bize oy veren vermeyen her vatandaşımızın sorunlarını çözmek için mücadele edeceğime söz veriyorum” dedi. Esnaf ve vatandaşların de büyük ilgisiyle karşılaşan Koç, “ Bugüne kadar yapılan siyasetten çok farklı çalışmalar yapacağız yakında her bölgemiz için projelerimiz açıklayacağız. Oyunuzu verirseniz çalışmalarımızı gördükten sonra “Helal olsun” diyeceksiniz eğer çalışmazsam da helal etmeyin” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bucaspor taraftarlarının taşıyla yaralanan Görücüoğlu ameliyat oldu
Sonraki Haber Kestelli: Hükümetten beklentimiz artık absürt kalan tüm yüklerin ortadan kaldırılmasıdır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?