ANA SAYFA > SPOR > Muhteşem Kaf Kaf, Arena'ya 1-1 eşitlikle geliyor

Muhteşem Kaf Kaf, Arena'ya 1-1 eşitlikle geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muhteşem Kaf Kaf, Arena'ya 1-1 eşitlikle geliyor

TBL Spor Toto Play-Off final serisi ikinci maçında Pınar Karşıyaka deplasmanda Anadolu Efes'i 86-85 mağlup ederek seride 1-1'lik eşitliği sağladı.

Karşılaşma Perperoglou ve Gabriel'in karşılıklı basketleriyle başladı. Lasme ile üst üste sayılar bulan Anadolu Efes 7-2 öne geçti. Palacios ve Strawberry ile Karşıyaka toparlanırken ev sahibi ekip Lasme ve Saric ile sayılar buldu. Anadolu Efes pota altını Krstic ile iyi kulladnı ve 21-17 öne geçti. Karşıyaka Dixon ve Diebler ikilisiyle skor üretti. İlk çeyreği Anadolu Efes 23-22 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Anadolu Efes Krstic ile sayılar bulmaya devam ederken yeşil kırmızılılar Cemal ve Gabriel ile etkili oldu. Dixon'ın üçlüğüyle öne geçen Karşıyaka'da kenardan gelen Erkan Veyseloğlu önemli destek verdi. Anadolu Efes'te de kenardan gelen Cedi Osman üst üste sayılar buldu. Soyunma odasına Karşıyaka 46-44 üstün gitti.

İkinci yarı Strawberry ve Saric'in karşılıklı basketleriyle başlarken Erkan'ın basket faulüyle Pınar Karşıyaka farkı 6 sayıya çıkardı (46-52). Efes Krstic ile üst üste 6 sayı bularak eşitliği yakaladı. Sahneye Dixon çıktı ve iki üçlük ve Palacios'un basketiyle Pınar Karşıyaka 64-53 öne geçti. Birkan, Perperoglou ve Lasme ile seri yakalayan Anadolu Efes farkı eritmeyi başardı. Strawberry'nin üçlüğüyle son çeyreğe 69-63 Karşıyaka üstünlüğüyle girildi. Son çeyrekte ev sahibi ekip Perperoglou ve Lasme ile farkı indirdi ve Heurtel'in üçlüğüyle 73-73'lük eşitliği yakaladı. Perperoglou'nun üçlüğüyle Anadolu Efes öne geçerken yeşil kırmızılılar Dixon ve Strawberry ile skorda yeniden öne geçti. Saric ve Perperoglou'nun sayılarıyla Efes son 45 saniyeye 84-80 önde girdi. Gabriel 36 saniye kala farkı 2'ye indirdi. Bitime 9 saniye kala sahneye yendien Bobby Dixon çıktı. Üçlük basketiyle 85-85 eşitliği sağlarken top çalarak maça damgasını vurdu. Palacios faulden tek sayı bularak Karşıyaka'yı 86-85 öne geçirdi. Son topu Krstic ile Anadolu Efes kullanamadı ve karşılaşmayı Pınar Karşıyaka 86-85 kazandı.

Pınar Karşıyaka'da Bobby Dixon 28 sayı 6 ribaund 6 asist ile maçın yıldızı oldu. D.J. Strawberry 16 sayı 4 ribaund 4 asist ve Juan Palacios 12 sayı 5 ribaund ile mücadele etti.

Anadolu Efes'te ise Nenad Krstic 16 sayı 4 ribaund 1 asist ile takımının en skorer ismi olurken Stephane Lasme 15 sayı 2 ribaund ve Stratos Perperoglou 14 sayı 2 ribaund 1 asist kaydetti.

Anadolu Efes: Doğuş Balbay, Janning 9, Perperoglou 14, Lasme 15, Saric 10, Heurtel 8, Krstic 16, Cedi Osman 10, Birkan Batuk 3, Deniz Kılıçlı

Pınar Karşıyaka: Dixon 28, Diebler 7, Strawberry 16, Palacios 12, Gabriel 5, Barış Hersek 3, Erkan Veyseloğlu 11, Soner Şentürk 2, Cemal Nalga 2, İnanç Koç, Yunus Emre Sonsırma

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka - Erdal Acar işbirliği resmileşti
Sonraki Haber Yıkmak inanın çok zor!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?