ANA SAYFA > İZMİR > Muharrem İnce Foça ve Dikili'ye geliyor

Muharrem İnce Foça ve Dikili'ye geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muharrem İnce Foça ve Dikili'ye geliyor

Geçtiğimiz hafta Menderes’e bağlı Özdere ve Gümüldür, Seferihisar’a bağlı Ürkmez ve Sığacık programları yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce programına hız kesmeden bu hafta Pazar günü Foça’dan başlayarak İzmir’in kuzeyinde devam edecek.

10 Ağustos tarihinde Merkez Yürütme Kurulu toplantısını Denizli’de yaptıktan sonra İzmir’e gelen ve Menderes İlçesi Ahmetbeyli kavşağında büyük bir konvoyla karşılanan İnce,  sahil şeridinde yaptığı çalışmaları Seferihisar Sığacık’ta noktalamıştı.  

Önümüzdeki pazar günü rotasını Foça ve Dikili'deki programlardan sonra Ayvalık ve Edremit’e çevirerek Çanakkale’ye kadar tüm sahil bandını tarayacak.

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, İzmir olarak Genel Başkanımızın programlarına tüm örgütlerimizle güçlü bir katkı koymaya çalışıyoruz. Pazar günü, Genel Başkanımızı yine İzmir’e örnek bir şekilde ağırlayıp, ev sahipliği yapacağız. İzmir’de yapılan tüm programlarda Muharrem İnce’ye büyük ilginin olduğunu vurgulayan Oğuz, bundan dolayı kendilerinin çok mutlu olduklarını belirtti.     

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'dan voleybolda okul iş birliği
Sonraki Haber Gaziemir’in ''İyilik Kapısı'' Sosyal Market 2 yaşında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?