ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan voleybolda okul iş birliği

Karşıyaka'dan voleybolda okul iş birliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan voleybolda okul iş birliği

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi, Karşıyaka Uğur Okulları ile iş birliğine gitti.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkan Vekili ve Şubesi Başkanı Serkan Ergüven, şube yöneticileri, Karşıyaka Uğur Okulları Kurucu Temsilcisi Murat Kahriman ve Karşıyaka Kampüs Müdürü Coşkun Fırat’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle KSK Voleybol Şubesi ile Karşıyaka Uğur Okulları arasında iş birliği anlaşması imzalandı.

Anlaşmaya göre Uğur Okulları’nın voleybol takımında da forma giyecek KSK voleybol altyapı sporcuları %100 burs imkanından; branş fark etmeksizin KSK'nin bütün sporcuları ise %15 burs imkanından faydalanacak. 

Karşıyaka Spor Kulübü Başkan Vekili ve Şubesi Başkanı Serkan Ergüven, Uğur Okulları’nda tam burs verilmesinin geleceğin sporcularını yetiştirme yolunda büyük katkı sağlayacağını; aynı zamanda Karşıyaka Spor Kulübü çatısı altında bulunan tüm sporculara %15 burs imkanının da çok kıymetli olduğunu belirterek bu değerli anlaşma için Karşıyaka Uğur Okulları Kurucu Temsilcisi Murat Kahriman’a ve Kampüs Müdürü Coşkun Fırat’a teşekkürlerini sundu.

Karşıyaka Uğur Okulları Kurucu Temsilcisi Murat Kahriman, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada 110 yıllık Karşıyaka Spor Kulübü ile 55 yıllık Uğur Okulları’nın geleceğimiz olan gençler için desteklerini ve güçlerini birleştirmesinin çok değerli olduğunu dile getirdi. Sportif başarıların da çok önemli olduğuna değinen Murat Kahriman sözlerine şöyle devam etti: “Öğrencilerin eğitim ve spor hayatlarını başarı ile bir arada yürütmeleri bizler için çok değerli. Okul takımlarınıda oluşturacak Karşıyaka Spor Kulübü voleybolcularına %100 eğitim bursu imkanı sunmamızın yanı sıra branş farketmeksizin yeşil kırmızı kulübün tüm altyapı sporcularına okulumuzu tercih etmeleri durumunda %15’lik bir eğitim bursu sunacağız.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca Başantrenörler Çalıştayı’na katıldı
Sonraki Haber Muharrem İnce Foça ve Dikili'ye geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?