ANA SAYFA > GÜNDEM > Muharip Gaziler Halil Taşçı ile devam dedi…

Muharip Gaziler Halil Taşçı ile devam dedi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muharip Gaziler Halil Taşçı ile devam dedi…

Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği genel kurulunda Halil Taşçı güven tazeledi.

2011 yılında kurulan Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği’nin 3. Olağan kongresinde tek liste ile girilen seçimde Halil Taşçı kongreye katılan 229 üyenin tümünün oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği, İzmir’deki 15 ilçeden 685 asil, 150 fahri üyesi bulunuyor. Karşıyaka Muharip Gaziler Derneğimetropol ilçelerdeki Milli Bayramlara, okullarda düzenlenen etkinliklere katılıyor, gazilerin taleplerini karşılıyor.

Karşıyaka Muharip Gaziler DerneğiBaşkanlığına üç dönemdir seçilen Halil Taşçı, Kore ve Kıbrıs gazilerine ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyduklarını belirterek şunları söyledi. “Derneğimiz haftanın beş günü sabah 10 dan akşam 17’ye kadar açık.  Muharip gazilerimiz ve eşleri ile bir araya geliyoruz. Açık büfe gibi hizmet veriyoruz. Çay,kahvenin dışında her gün en az 30-40 kişi ile öğle yemeğini birlikte yiyoruz. Muharip gazilerimizin sorunlarını dinliyoruz çözüm bulmaya çalışıyoruz. Sağ olsun Sayın valimiz, Karşıyaka Kaymakamımız, Büyük şehir ve Bayraklı Belediyemiz bize çok yardımcı oluyor. Gazilerimizin ekonomik durumları, gazi üniformasını alacak kadar iyi olmadığından Bayraklı Belediye Başkanımız Hasan Karabağ gazilerimize 30 kişilik üniforma yaptırıyor. Bizde 80 üniforma var bunu 150 ye çıkarmak istiyoruz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da okuma yazma seferberliğine büyük ilgi
Sonraki Haber Pınar Karşıyakalılar Atatürk'ün doğduğu evde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?