ANA SAYFA > GÜNDEM > Müftülük kurum yöneticilerini iftarda buluşturdu

Müftülük kurum yöneticilerini iftarda buluşturdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Müftülük kurum yöneticilerini iftarda buluşturdu

Karşıyaka Müftülüğü Karşıyaka’daki kurum yönetici ve eşlerini iftarda buluşturdu.

Karşıyaka Müftülüğü Ramazan ayı dolaysıyla Denizpark Restoranda düzenlediği iftar programında Karşıyaka’daki kamu kurum yöneticileri ve eşleri bir araya geldi.
İftarda Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler tarafından dualar okundu.
İftar programına Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Coşkun, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, İlçe Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek, Gençlik Spor İlçe Müdürü Musa Yelek, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür, Sosyal Hizmetler Müdürü Müge Hanay Ünveren, Gediz Elektrik Müdürü Özgür Karaca, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kâmil Karadeniz, İş insanı Osman Avcı müftülük  personeli katıldı.
Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler Ramazan ayının birlik ve beraberlik, hoşgörü ayı olduğunu belirterek şunları söyledi. “On bir ayın sultanı Ramazan ayının bu güzel akşamında birlikte iftar açma fırsatı veren Yüce Rabbimize hamdu senalar olsun. Yüce Rabbim Milletimizi her türlü afetlerden korusun, birlik ve beraberliğimizi daim etsin”
Haber-fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP İzmir dört koldan sahada
Sonraki Haber Karşıyaka'da dolu dolu 23 Nisan kutlaması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?