ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da dolu dolu 23 Nisan kutlaması

Karşıyaka'da dolu dolu 23 Nisan kutlaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da dolu dolu 23 Nisan kutlaması

Karşıyaka Belediyesi; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bugünün küçükleri, yarının büyükleri” dediği ve çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da renkli ve dopdolu etkinlikler ile kutlayacak.

22 Nisan Cumartesi ve 23 Nisan Pazar günü, gün boyunca devam edecek etkinliklere Zübeyde Hanım Mahallesi 100. Yıl Meydanı ile Cordelion Tay Park ev sahipliği yapacak.
 
23 Nisan Çocuk Şenliği’nin ilk günü Zübeyde Hanım Mahallesi 100. Yıl Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Saat 13.00 ile 17.00 saatleri arasında gün boyu devam edecek etkinliklerle çocuklar eğlenerek öğrenecek, sahne gösterileriyle ise eğlence doruğa çıkacak. Sahne gösterileri kapsamında interaktif dans, paraşüt oyunu, bubble show, Alp Abi stand up gösterisi, sihirbaz, ritim atölyesi, şef sensin ve çocuk şarkıları programları olacak. Yetenek parkurunun da yer alacağı alanda koordinasyon egzersizleri yapılacak; voleybol, mini futbol ve badminton oynanacak. Şenlik çeşitli atölye çalışmalarına da ev sahipliği yapacak. Şapka, geri dönüşüm, mozaik ve tohum dikim atölyeleri miniklerin katılımıyla ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilecek.
 
ATÖLYELER İLE RENKLENECEK
Şenliğin ikinci gününde eğlence Cordelion Tay Park’a taşınacak. Saat 13.00 ile 17.00 saatleri arasında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Sahne gösterileri Karşıyaka Belediyesi Bale Ekibi’nin programıyla başlayarak Mady dans gösterisi, çocuk zumbası, ritim atölyesi, Alp Abi stand up gösterisi, jonglör ve sihirbaz gösterisi, bubble show ve şef sensin etkinlikleriyle devam edecek. Finalde de çocuk korosu sahne alarak şarkılarla 23 Nisan coşkusunu zirveye taşıyacak. Yine bir yetenek parkurunun da yer alacağı alanda bocce, koordinasyon egzersizleri, tay tay bisiklet, voleybol, mini futbol ve badminton etkinlikleri yapılacak. Şapka, geri dönüşüm, mozaik ve tohum dikim atölyeleri de Cordelion Tay Park’taki yerini alacak.
Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı anaokullarında da tören, mangal ve şarkı dinletileri programları ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanacak.
Öte yandan; 23 Nisan 2023 Pazar günü Fikri Altay Mahallesi Ahmet Beko Spor Tesisleri’nde ‘Çocuk Futbol Turnuvası’ düzenlenecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müftülük kurum yöneticilerini iftarda buluşturdu
Sonraki Haber Gevrek ve boyoza zam

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?