ANA SAYFA > GÜNDEM > Müftü Gürler'den deprem gönüllülerine teşekkür şilti...

Müftü Gürler'den deprem gönüllülerine teşekkür şilti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Müftü Gürler'den deprem gönüllülerine teşekkür şilti...

Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, gönüllü olarak deprem bölgesine gidip gelen personeline plâket ve başarı belgesi takdim etti.

Asrın felaketi olarak adlandırılan deprem felaketinden hemen sonra kendisiyle birlikte depremzede kardeşlerimize yardım etmek amacıyla  deprem bölgesine gidip gelen Müftülük personeline Müftü Gürler plaket takdim etti. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığınca gönderilen Başarı Belgelerini sundu. Müftü Gürler, deprem bölgesinde fedakârca görev yapan ve Karşıyaka'mızı en güzel şekilde temsil eden personelimize teşekkür ederken Yüce Allah'tan milletimize ve tüm insanlığa bir daha böyle acılar yaşatmamasını, ülkemizi ve insanlığı deprem, sel, yangın gibi tabii afetlerden korumasını niyaz ediyorum dedi. Deprem bölgesine gönüllü olarak gidip gelen vaize Asuman Arda ve Çağlar Tekkanat, Şube Müdürü Cevat Orhan, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Mehmet Yıldırım, Din Görevlileri Şuayip Coşkun, M.Akif Çukur, Hüseyin Kazan, Musa Gül, Selman Güzel, Mesut Sunar, Süleyman Hilmi Aksoy kendilerine başarı belgesi ve plaket takdiminde bulunan Müftü Gürler'e teşekkür etti.
Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de sporcular afet gönüllüsü oluyor
Sonraki Haber Musa Yelek'e veda yemeği...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?