ANA SAYFA > İZMİR > Mostar’daki İzmir

Mostar’daki İzmir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mostar’daki İzmir

Bosna Hersekli fotoğraf sanatçısı Sonja Maric, Mostar'da "İzmir" sergisi açtı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kardeş kentlerinden olan Mostar'da açılan sergi, büyük ilgi görürken, kentin tanıtımına da katkı sağladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz Ekim ayında, kardeş kentlerinden gelen genç fotoğrafçıların katılımıyla CAPTURE İZMİR Uluslararası Fotoğraf Maratonu düzenlemişti. 2 gün boyunca kentin farklı noktalarını gezen 18 - 25 yaş grubundaki gençlerin çektiği fotoğraflar, Ahmet Piriştina Kent Arşivi Müzesi’nde sergilenmişti. Maratona Cape Town (Güney Afrika), Torino (İtalya), Balti (Moldova), Mostar (Bosna Hersek), Volvograd (Rusya), Xiamen (Çin), Split (Hırvatistan) ve Gazi Magosa’dan (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) 8 genç fotoğrafçı katılmıştı. Gençler, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümü öğrencileriyle birlikte 2 gün boyunca Selçuk, Efes, Meryem Ana, Urla, Çeşme, Homeros Vadisi, Doğal Yaşam Parkı ve Kuş Cenneti’ni fotoğraflamıştı. Bu maratona katılan gençlerden olan Sonja Maric, çektiği fotoğraflardan oluşan sergisiyle büyük ilgi gördü. 28 yaşındaki genç fotoğrafçı, aynı zamanda Mostar Üniversitesi Felsefe Fakültesi, Sanat Tarihi ve Arkeolojisi Bölümü öğrencisi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı küçük erkekler, İzmir şampiyonu
Sonraki Haber İzmir’de spor şimdi daha “renkli”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?