ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Moris Karmona'dan çağrı: Mandala Kurslarına bekliyoruz

Moris Karmona'dan çağrı: Mandala Kurslarına bekliyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Moris Karmona'dan çağrı: Mandala Kurslarına bekliyoruz

Karşıyaka Sanat Derneği'nin Bostanlıspor ile ortaklaşa düzenlediği "Mandala Kursu"nu yöneten ve eğitmenlik yapan Moris Karmona, engelsiz dünyada huzurlu yaşamak ve sosyalleşmek isteyen tüm Karşıyakalıları Mandala Kursu'na davet etti.

Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde Çarşamba günleri saat 12.00-14.00 arasında yapılan kursun arkadaşlarına çok yararlı olacağını ve onlara huzur vereceğini ifade eden Moris Karmona uzun yıllar özel eğitim almış, iki üniversite bitirmiş bir otizmli.  Karşıyaka Haber Gazetesi'nde ve web sitemizde engelli hakları için yazılar yazan, şiirle uğraşan, yeni diller öğrenmeye çalışan, korolarda yer alan ve tiyatro ile ilgilenen aktif bir birey. 
Moris Karmona, Karşıyaka Sanat Derneği-Bostanlıspor işbirliği ile açtıkları ve 17 Mayıs'ta ilk dönemini tamamlayacak olan Mandala Kurslarının sonucunda sergi açacaklarını ifade etti. Moris Karmona, "bize bu imkanı veren hem kulüp hem de dernek başkanı, gazeteci büyüğümüz Avni Erboy'a çok teşekkür ederim. Bir dediğimizi iki etmiyor ve bize büyük moral verip, destek oluyor. Ben ve arkadaşlarım da böylelikle çalışma imkanı buluyoruz. Mandala Kursumuza tüm arkadaşlarımı, ablalarımız, ağabeylerimi ve kardeşlerimi davet ediyorum. Evde oturmayın, gelin sosyalleşin ve burada mutluluğu paylaşalım"  dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka ve Ufuk Sarıca'ya ceza
Sonraki Haber Kızılay’dan iftarlıklar tencerelere

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?