ANA SAYFA > GÜNDEM > Kızılay’dan iftarlıklar tencerelere

Kızılay’dan iftarlıklar tencerelere

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılay’dan iftarlıklar tencerelere

Türk Kızılay’ı Bayraklı Şube Başkanlığı mahalle, mahalle dolaşarak iftarlıkları tencerelere dolduruyor

Refik Şevket İnce, Muhittin Erenler, Gümüşpala, Nafiz Gürman, Çay, Çiçek, Onur, Cengizhan, Mahallelerine yemek araçlarıyla giden Kızılay Bayraklı Şube Başkanlığı ekibi gelen mahalle sakinlerinin tencerelerine yemek servisi yapıyor.
Daha önceden mahalleye geleceklerini bildiren ekip, üç çeşit yemek ile birlikte ekmek ve su dağıtımını da yapıyor.
Kızılay Bayraklı Şube Başkanı Metin Köroğlu ramazan boyunca bu hizmeti yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi. “Biz iftar sofralarını kurmaktansa ihtiyaç sahiplerinin evlerine yemekleri götürerek iftara gelemeyenlere de iftarlıkları ulaştırmayı düşündük. Önceden mahallelerde geleceğimizin duyurusunu yapıyoruz. İhtiyaç sahipleri araçlarımızın bulunduğu yere gelip iftarlıkları alıyor. Her gün iki bin kişilik iftarlık dağıtıyoruz. Üç çeşit yemeğin yanında su ve ekmek de veriyoruz. Şimdiye kadar Refik Şevket İnce, Muhittin Erenler, Gümüşpala, Nafiz Gürman, Çay, Çiçek , Onur, Cengizhan, Mahallelerine ulaştık. İzmir İl Şubemizin nezdinde Bayraklı Bölgemizde halkımıza ikram ediyoruz.  Başta İl Başkanınız Kerem Beykalmış olmak üzere personelimize, gönüllü kardeşlerimize ve bağışçılarımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Moris Karmona'dan çağrı: Mandala Kurslarına bekliyoruz
Sonraki Haber Atatürk’ün Bergama’ya gelişinin 89. yıl dönümü törenlerle kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?