ANA SAYFA > MAGAZİN > Model grubu Ege'deydi...

Model grubu Ege'deydi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Model grubu Ege'deydi...

Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu tarafından düzenlenen 3. Ege Mizah Festivali kapsamında Prof. Dr.Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde Model Grubu öğrencilerle buluştu

Öğrenciler söyleşiye yoğun katılım gösterdi. Model, 2005 yılında A due Carmen adıyla İzmir’de  kurulan, 2008 yılında "Model" ismini alan, Türk Alternatif Rock grubu olarak tanınıyor. Grubun gitaristi Okan Işık Ege Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu.  Vokalist Fatma Turgut; grubun gitaristi Can Temiz’ in hala Ege Üniversitesi Biyokimya Bölümü’nden mezun olamadığını söyleyerek esprili bir gönderme yaptı.Öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap veren grup söyleşiyi mini bir konserle sonlandırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak'a çöp evler temizlendi
Sonraki Haber Büyükşehir Belediyesi'ne Avrupa Konseyi'nden şeref plaketi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?