ANA SAYFA > İZMİR > Moda rüzgarı 11.kez Alaçatı'da esecek

Moda rüzgarı 11.kez Alaçatı'da esecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Moda rüzgarı 11.kez Alaçatı'da esecek

Ege Giyim Sanayici Derneği’nin (EGSD) prestij projelerinden birisi olan Alaçatı MILLFEST 2016 - Moda ve Sanat Festivali 28 Temmuz’da başlıyor. İlk düzenlendiği tarihten bugüne kadar çok sayıda genç tasarımcının kendini gösterme fırsatı bulduğu Alaçatı MILLFEST bu yıl 11’inci kez moda severlerle buluşacak.

EGSD ve Çeşme Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Alaçatı MILLFEST 2016 bilgilendirme toplantısı Alaçatı Antmare Butik Otel’de yapıldı. Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç’ın da katıldığı toplantıda konuşan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, bu yıl etkinliğin 28-31 Temmuz tarihleri arasında Alaçatı girişindeki tarihi değirmenlerin altındaki alanda Tasarım Mahallesi konseptinde düzenleneceğini söyledi.  

Moda şöleni

Festival boyunca tasarımcılar için kurulacak olan tasarım mahallesinde minik evlerinde özel tasarımlarını sergileyeceğini ve satacağını dile getiren Özden, “Satışların yanı sıra Alaçatı’da bulunan çeşitli mekanlarda düzenlenecek olan, 'Modalı Sohbetler' , defile, after party gibi etkinliklerle moda severler ile buluşulacak. Festivalimize Alaçatı Turizm Derneği, Rönesans Ajans, Nobon ve Diva Dergisi katkı sağlıyor. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Festivalde her gece saat 10.30’da  Atıl Kutoğlu,  Deniz Kaprol, Duygu Şenyürek, Gül Ağış, Ümit Temurçin gibi modacılar deneyimlerini genç tasarımcılarla paylaşacak. Ayrıca moda söyleşileri de yapılacak” dedi.

Millfest Alaçatı Moda ve Sanat Festivali’nin 11. kez düzenlendiğini ve burada tasarımlarını sergileyen genç tasarımcıların sektörde yer aldığını, bir çoğunun da kendi şirketini kurarak yoluna devam ettiğini belirten Özden, festivalin Alaçatı’nın tanıtımına da önemli katkılar sağladığını vurguladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’in ''akciğerleri'', küllerinden doğdu
Sonraki Haber MHP İzmir'den 15 Temmuz açıklaması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?