ANA SAYFA > İZMİR > Moda kenti İzmir

Moda kenti İzmir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Moda kenti İzmir

İzmir’in Moda şehri olma hedefi çalışmaları doğrultusunda başlatılan projeler arasında yer alan, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ve Rönesans Ajans işbirliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile yapılan İzmir Fashion Week 12-13-14 Nisan tarihlerinde İzmir Arena’da yapılacak.

İzmir’in tasarım ve moda kenti kimliğini güçlendirmek, markaları tanıtarak hazır giyimde ticaret hacmini artırmak amacıyla gerçekleştirilen ve 3 gün sürecek etkinlikte 2016 ilkbahar ve yaz ürünleri moda severlerle buluşacak.

İzmirlileri etkinliğe davet eden EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, İzmir’in tasarım ve moda kenti kimliğine katkıda bulunmak için bu etkinlikleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Etkinlik kapsamında 8 adet defile yapılacağını ve 2016 ilkbahar ve yaz sezonu ürünlerinin tecrübeleri mankenler eşliğinde moda severlere sunulacağını anlatan Özden, “İzmir’in moda merkezi kimliğinin tüm dünyada tanınma hedefi doğrultusunda çalışıyoruz. Bütün İzmirlilerini 12-14 Nisan tarihleri arasında İzmir Arena’na bekliyoruz. Profesyonel fuarlarda nihai tüketiciler bu tür showları izleyemiyor. Biz bu etkinlikle modayı nihai tüketici ile buluşturuyoruz. Birbirinden güzel showlarla İzmirlilere güzel anlar yaşatmayı planlıyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Kolay fauller takımları yıpratıyor
Sonraki Haber Küçük Esnaf, İzmirlileri kahkahaya boğdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?