ANA SAYFA > EĞİTİM > Minikler sağlık için yürüdüler

Minikler sağlık için yürüdüler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Minikler sağlık için yürüdüler

“Karşıyaka Sağlıklı Yaşam Kulüpleri” tarafından düzenlenen "Sağlık için spor“ etkinliğinde anaokulu öğrencileri yürüdü.

Karşıyaka Balıkçı Barınağı ile Yasemin Cafe arasında yürüyüşe katılan Karşıyaka’daki bağımsız anaokulları öğrencilerinin yürüyüşüne Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Sağlık ve milli eğitim yöneticileri, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.

Yürüyüşten sonra Atakent Aysel Salih Baysak Anaokulu’nda öğrencilerin resim ve fotoğraflarından oluşan sergi Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel tarafından açıldı. Sergiyi gezen Kaymakam Yücel resimleri yapan anaokulu öğrencilerinden resimler ile ilgili bilgi alarak onları tebrik etti.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve sağlık müdürlüğü tarafından kurulan “Karşıyaka Sağlıklı Yaşam Kulüpleri” düzenledikleri çeşitli etkinlikler ile sağlıklı yaşama vurgu yapıyor.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükoral'dan başkanlık için birleşme çağrısı
Sonraki Haber Karşıyaka Spor Kulübü'nde ilk aday Fatih Diniz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?