ANA SAYFA > SPOR > Minik voleybolcular şenlikte buluştu

Minik voleybolcular şenlikte buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Minik voleybolcular şenlikte buluştu

Karşıyaka Belediyesi, “Mini Voleybol Şenliği” yapıldı. Çeşitli spor kulüplerinden 2003 ve 2004 yılı doğumlu 132 sporcunun katıldığı şenlik, zevkli geçti.

Karşıyaka Spor Salonu’nda yapılan “Mini Voleybol Şenliği”ndekji karşılaşmalar sonucunda, 2003 grubunda birinciliği Arkasspor elde ederken, Mavişehirspor ikinci, Özel Gelişim Koleji Spor Kulübü de üçüncü oldu. 2004 grubunda ise şampiyonluk kupası BETA Gençlik ve Spor Kulübü’nün oldu. Arkasspor Kulübü ikinci, Özel Gelişim Koleji Spor Kulübü de üçüncü sırada yer aldı.
Şenliğe katılarak minik voleybolcuların heyecanına ortak olan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için çalışıyoruz. Daha mutlu insanların yaşadığı bir Karşıyaka yaratmak istiyoruz. Karşıyaka’da öyle çocuklar yetiştireceğiz ki Türkiye’ye örnek olacak. Karşıyakalı olmanın, İzmirli olmanın farkını da bu ülkeye yansıtacaklar. Bugün gördüğüm sporcu kızlarımız da beni gururlandırdı, umut verdi. Önemli olan kazanmak kaybetmek değil; spor yapmak, zinde olmak, arkadaşlık duygularını geliştirmek ve mutlu olmak. Gelecek adına hepsine güvenimiz çok büyük” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Göksu: Penaltı kurtarıyor, olmayacak gol yiyor…
Sonraki Haber Yazdığı aşk hikâyesi Ayşegül'ü Paris'e götürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?