ANA SAYFA > GÜNDEM > Minik futbolculardan ''büyük'' mesaj

Minik futbolculardan ''büyük'' mesaj

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Minik futbolculardan ''büyük'' mesaj

Çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla sportif etkinliklerine hız veren Karşıyaka Belediyesi; basketbol, voleybol, judo ve jimnastiğin ardından bu kez de futbol şenliği düzenledi.

5 gün süren turnuvada dostluk kazandı; tüm takımlara kupa, tüm miniklere madalya verildi.

600 ÇOCUK KATILDI

Karşıyaka Belediyesi tarafından, Karşıyaka Spor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Minikler Futbol Şenliği, 3 - 7 Ağustos tarihleri arasında, Hasan Türker Sahası’nda gerçekleştirildi. Karşıyaka’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinden 2003 - 2005 doğumlu 600 çocuğun katıldığı turnuva, büyük heyecan ve coşkuya sahne oldu.

Her sabah saat 09.00 - 11.00 arasında yapılan maçlarda kıyasıya mücadele eden minik futbolcular, centilmen davranışlarıyla takdir topladı. Çocukları sportif etkinliklere yönlendirmek ve dostluk amaçlı olarak düzenlenen turnuva sonunda tüm takımlara kupa, sahada ter döken tüm minik futbolculara da madalya takdim edildi.

Her yaşta ve her branşta sporun destekçisi olduklarını ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanvekili Atilla Baysak, “Spor; barış, dostluk ve kardeşlik demektir. Sporun odağına kazanmayı ya da kaybetmeyi değil; takım olmayı, dostluk içinde mücadele etmeyi, birlikte zafere ulaşmayı koyan nesiller yetiştirmek öncelikli hedefimizdir. Bize bu yolda büyük umut veren sporsever ve duyarlı çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Tüm çabamız, mücadelemiz onlar için” dedi.

HANGİ TAKIMLAR KATILDI?

Karşıyaka Spor Kulübü’nün iki takımla yer aldığı Minikler Futbol Şenliği’ne; Demirköprü Spor Kulübü, Denizspor, Karşıyaka Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, Karşıyaka Kültür Spor Kulübü, Mavişehir 79 Yıldız Spor Kulübü, Nergiz Spor Kulübü, Tellibahçe Spor Kulübü, Yeşiltepe Spor Kulübü katıldı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sınavsız, yurtdışında üniversiteye geçiş hakkı
Sonraki Haber Başkan Kocaoğlu yangında yaralanan yaşlıları ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?