ANA SAYFA > SPOR > Minik futbolcu doğum gününü çim sahada kutladı…

Minik futbolcu doğum gününü çim sahada kutladı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Minik futbolcu doğum gününü çim sahada kutladı…

Bostanlıspor futbol okulunun en küçük futbolcularından 6 yaşındaki Yiğit Uğur Dangeç, doğum gününü futbol okulunun antrenmanında arkadaşlarıyla birlikte saha ortasında kutladı. Pasta kesen küçük futbolcuya arkadaşları “İyi ki doğdun Yiğit” diyerek tempo tuttu ve kutladı…

Bostanlıspor’un futbol alt yapısına futbolcu kazandırmak amacıyla açtığı futbol okuluna devam eden 2010 doğumlu Yiğit Uğur Dangeç’ın doğum gününü antrenmanda arkadaşlarıyla kutlamak istediğini ifade eden annesi “Bostanlıspor yönetimine durumu anlattık. Çok mutlu oldular ve hemen hazırlık yaptık. Yiğit’e sürpriz doğum günü partisi oldu. Yeni yaşına takım arkadaşlarıyla birlikte saha ortasında girdiği için çok mutluydu.  6. Doğum yıldönümü değişik ortamda gerçekleşti. Oğlumuzda bu yaş günü unutamayacağı bir anı olarak hafızasında kalacak. Bostanlıspor yönetimine, antrenörü Mustafa Oral ve yönetici Taner Çınar’a anlayışları için çok teşekkür ederiz” dedi.

Bostanlıspor’un amatör gençlik ve spor kulüpleri arasında ilkleri gerçekleştiren kulüp olduğunu belirten Başkan Avni Erboy, “ilkleri bsşasrmasnın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu kez futbol okulunda bir öğrencimizin doğum gününü antrenmanın ortasında sürpriz bir şekilde kutladı. Sporcumuzun sevinmesi, mutlu olması bizim için gerçekten harikaydı. Sporcularımızın mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Bostanlıspor olarak sadece spor yaptırmıyor, gençlerimizi hayata en iyi şekilde hazırlamaya ve onlara güzellikleri öğretmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 4 çocuklu anne önce okuma yazma öğrendi, şimdi lise okuyor
Sonraki Haber CV’nizi 7 adımda güncelleyin

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?