ANA SAYFA > GÜNDEM > Mimar Osman Sarı da CHP İzmir 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı Oldu

Mimar Osman Sarı da CHP İzmir 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı Oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mimar Osman Sarı da CHP İzmir 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı Oldu

Karşıyaka'da 25 yıldır inşaat ve gıda sektöründe faaliyet gösteren Karşıyakalı Mimar Osman Sarı CHP'den Milletvekili aday adayı olarak, ön seçim çalışmalarına başladı. Karşıyaka ilçe başkanı Mustafa Özuslu'yu makamında ziyaret eden Sarı; "Karşıyaka Çarşısında büyüdüm. Ülkeme hizmet etmek istiyorum" dedi.

CHP Karşıyaka ilçe başkanı Mustafa Özuslu Karşıyaka'nın 2. Bölgede amiral ilçe olduğunu ifade ederek; "2. Bölgede 16 ilçemiz var. Karşıyaka, Bornova, Bayraklı parti üyesi sayısı ve oy oranı olarak büyük ilçelerdir. Bu bölgede 78 aday adayımız var. Tüm aday adaylarımıza eşit mesafede destek veren çalışmalar yapıyoruz." Dedi.

Ön seçimlerde ilçe yönetimlerinin en önemli görevinin mümkün olduğu kadar fazla sayıda üyeyi sandığa taşımak olduğunu ifede eden Özuslu; "Ön seçim günü tüm mahallelerimizden otobüsler ile ring seferleri yapacağız. Ayrıca Bostanlı pazar yerinde 78 aday adayı için kendilerini Karşıyakalı parti üyelerimiz ile tanıştırmak için bir organizasyon hazırlığımız var. Osman Sarı'yı da ön seçime girerek bu yarışa katıldığı için kutluyor ve başarılar diliyorum." Dedi.

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Mimar Osman SARI'da 6 yıllık parti üyesi olduğunu söyledi. Mimar Osman Sarı konuşmasında; "Karşıyaka'da doğdum. Çarşıda büyüdüm. Ülkeme hizmet etmek için aday adayı oldum. Aday adaylığını da aynı askerlik gibi Vatan Borcu olarak görüyorum. Atatürk ilkeleri ile büyüdük. Partimizin ilkeleri doğrultusunda bir milletvekili olarak görev yapmak, İzmir'e ve ülkemize hizmet etmek kutsal bir görev olacaktır." Dedi.

Karşıyaka ilçe başkanı Mustafa Özuslu ve ilçe yöneticilerine teşekkür eden Osman Sarı ilçe çalışmalarına her zaman destek olacağını ifade etti.

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Mimar Osman SARI Kimdir?
* İstanbul Beykent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi (İngilizce Eğitim) mezunuyum.
* "Kentsel Dönüşüm" ile üniversite bitirme tezimi verdim.
* 25 yıldır inşaat ve gıda sektöründe faaliyet gösteriyorum.
* Aday adaylığına "Vatan Borcu" olarak bakıyorum.
* 1967 İzmir Karşıyaka doğumluyum. 
* Aynı zamanda Rize Çamlıhemşin Ayder'liyim.

* Evli ve iki çocuk babasıyım.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tuyuran: Zemin kötüydü...
Sonraki Haber Dondurma bebek Mira

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?