ANA SAYFA > SPOR > Milli tenisçi Başkan Tugay’ı ziyaret etti

Milli tenisçi Başkan Tugay’ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Milli tenisçi Başkan Tugay’ı ziyaret etti

Konya’da tenise başlayan, 3 yıl önce başarısıyla ilk kez adını duyuran daha sonra İzmir’de spor yaşamını sürdüren ve İzmir Telekom sporcusu olan milli tenisçi Esila Toklu Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı makamında ziyaret etti.

Esila Toklu’ya ziyareti esnasında antrenörlüğünü yaptığı, çalışmalarını Örnekköy UTEM'de yapan İzmir Tenis Okulu antrenörü olan babası Oğuz Toklu ve Yiğit Şatır ile mentörü ve psikolojik performans danışmanı Okan Renkli de eşlik etti. 
4 yaşında başladığı tenis kariyerini başarıyla devam ettiren Esila Toklu’nun, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda da dereceleri bulunuyor. 10 yaşına kadar büyük gelişim gösteren küçük tenisçi 4 yılda çıktığı 130 resmi maçta 110 galibiyet aldı ve küçük yaşına 23 kupa ve 40 madalya sığdırdı. 2019 yılında U12 Milli Takımı seçmelerinde ilk 3'e girerek ülkemizi İtalya'da yapılan U12 Avrupa Kupası elemelerinde, 2020 U12 Avrupa Kış Kupası’nda Ukrayna’da temsil eden Esila, başarıyla tenis kariyerini devam ettiriyor. 


 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pharmaton ile Sağlıklı Günler
Sonraki Haber İGC Başkanı Dikmen'den Vali Köşger'e ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?