ANA SAYFA > MEDYA > İGC Başkanı Dikmen'den Vali Köşger'e ziyaret

İGC Başkanı Dikmen'den Vali Köşger'e ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İGC Başkanı Dikmen'den Vali Köşger'e ziyaret

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen’in yanı sıra İzmir Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Erdal Erek de yer aldı. Başkan Dikmen’in veda ziyareti kapsamında gerçekleşen görüşmede İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin tarihi ve çalışmaları hakkında bilgiler verildi. 
 
İGC Başkanı Misket Dikmen, kuruluşunun 75.yılına yaklaşan İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin Türk basın tarihinin en köklü ve önemli kurumlarından olduğunu vurgulayarak yerel ve ulusal basında çok sayıda basın mensubunun yetişmesini sağladığını belirtti.  
 
30 Ekim’de İzmir’de meydana gelen depremin ardından kentteki dayanışmanın tüm ülkeye örnek teşkil ettiğini söyleyen Misket Dikmen, salgınla mücadele boyunca yapılan çalışmalar için de Vali Yavuz Selim Köşger’e kolaylık diledi.
 
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger de İzmir’deki vaka sayılarının en aza indirilmesi ve salgının etkisini yitirmesi için çalışmaların kesintisiz devam ettiğini belirtti. Ayrıca salgın tedbirleri doğrultusunda uygulanan sokağa çıkma yasağı ve tam kapanma sürecinde basın mensuplarının sorun yaşamadan görevlerini yerine getirmeleri için çaba harcadıklarını ifade etti.
 
Görüşmenin sonunda İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, görev süreci boyunca yaptığı çalışmalar için İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen’e teşekkür etti.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Milli tenisçi Başkan Tugay’ı ziyaret etti
Sonraki Haber Başkan Sengel: Ya işçi sınıfı ya da burjuvazi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?