ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Migros’tan 62 yaşına özel aile bütçesine katkı

Migros’tan 62 yaşına özel aile bütçesine katkı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Migros’tan 62 yaşına özel aile bütçesine katkı

Migros, kurulduğu 1954 yılından bu yana Türk halkının sadece market alışverişlerinde değil, yaşamlarının her alanında hayatlarını kolaylaştırmayı amaçladı.

Sektördeki 62. yılını müşterilerileriyle kutlayan Migros, mağazalarında pek çok üründe gerçekleştirdiği indirim ve kampanyaların yanı sıra, marka işbirlikleriyle müşterilerinin market dışındaki ihtiyaç ve keyif alanlarına da çok özel çözümler sunuyor. Temel gereksinimlerden su, önemli bütçe kalemlerinden akaryakıt ile sosyalleşme ve keyif için sinema alanında tasarruf sağlayan işbirliklerine imza atan Migros, aile bütçesine çok yönlü katkı sağlıyor.

Deneyim, güven, kalite ve müşteri odaklılık olgularını harmanlayarak sürekli geliştirdiği hizmet anlayışıyla müşterilerinin 62 yıldır yanında olan Migros, yeni yaşına, yaşamın hem ihtiyaç hem de keyif alanlarına dokunan çok özel kampanyalarla giriyor.

29 Eylül-23 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak ‘Migros 62. Yıl Kampanyası’ çerçevesinde Migros, mağaza indirim ve fırsatlarını sunmanın yanı sıra müşterilerinin market dışı alışverişleri ve sosyal hayatlarına değer katacak avantajlı kampanyaları da hayata geçiriyor. Migros, müşterilerinin günlük ihtiyaçlarını karşılamak için su ve akaryakıt; yaşamlarına keyif katmak için de sinema alanında çeşitli markalarla işbirlikleri yapıyor. Bu sayede, müşterilerinin aile bütçesine çok yönlü katkıda bulunan Migros, market dışı kampanyalarına yenilerini ekleyecek.

Migros, müşterilerinin sosyal hayatına da renk katıyor

Hayatına beyazperdenin renklerini katmak isteyen müşterileri için Cinemaximum sinema bileti kampanyası sunan Migros’un mağazalarından veya Migros Sanal Market’ten Money Club Kart, Money Bonus Kart veya Money Club özellikli kartlarıyla, tek seferde 10 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, Cinemaximum sinema biletine sadece 10 TL’ye sahip oluyor. 3D filmlerin de dahil olduğu kampanya kapsamında 3D gözlük bedeli için de ayrıca bir ödeme yapmaya gerek bulunmuyor. Migros’tan alınan PNR kodları ile VIP salonlar, İstinyePark, Kanyon, Zorlu, City's, Akasya sinemaları ve  IMAX, IMAX3D, MPX, MPX 3D, 4DX, 4DX3D formatları hariç tüm Cinemaximum sinemalarında film izlenebiliyor.

Sudan ucuz su kampanyası

Migros, yaşamdaki en büyük ihtiyaçlardan biri olan içme suyu için de Erikli işbirliğinde avantajlı bir kampanya hayata geçiriyor. Kampanya çerçevesinde Migros’tan 10 TL ve üzeri alışveriş yapanlar sadece 6 TL ödeyerek Erikli marka 19 litrelik damacana su kodu almaya hak kazanıyor. Migros müşterileri mağazalardan indirimli aldıkları damacana su kodu ile 444 0222 Erikli sipariş hattını arayarak su siparişi verebilir. Kampanya boyunca her fiş ile 1 adet damacana su alabilecek olan müşteriler 31 Ekim tarihine kadar sınırlı sayıdaki stok ile kampanyadan yararlanabilecekler.

Araçlarıyla yolculuk yapmayı tercih edenlere akaryakıt kampanyası

Migros, aile bütçesinin en önemli kalemlerinden birini oluşturan akaryakıt için de Petrol Ofisi ile gerçekleştirdiği kampanya ile ödül puan kazandırıyor.

29 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında, Money Club veya Positive Card ile Migros Grubu mağazalarından tek seferde 100 TL ve üzeri market alışverişi ve Petrol Ofisi’nden tek seferde 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan herkes hem 10 TL değerinde Money puan hem de 10 TL değerinde Positive puan kazanıyor. Kampanya döneminde toplam 40 TL değerinde puan kazanmak mümkün.

Migros mağazalarında kaçırılmayacak fırsatlar

29 Eylül itibariyle, Ekim ve Kasım ayları boyunca da sürecek olan dönemsel indirim ve fırsat kampanyalarıyla Migros müşterileri, tüm gıda ve ev ihtiyaçlarını avantajlı fiyatlardan karşılayabilecekler.

Kampanyanın 29 Eylül – 2 Ekim arasında gerçekleşecek ilk aşamasında mutfakların demirbaşı olan tüm bakliyat, bulgur, pirinç ve makarna çeşitlerinde aynı ürünün ikincisi %50 indirimli olarak sunulacak. Yumuşatıcılar da ise %25 indirim kampanyası gerçekleştirilecek. Aynı kampanya çerçevesinde bebek bezlerinde ise 3 – 6 Ekim tarihleri arasında, aynı ürünün ikincisine yüzde 40 indirim uygulanacak.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Migros, 29 Eylül – 12 Ekim arasında 2 hafta süresince tüm evcil hayvan mama ve aksesuarlarında %50’lik büyük indirim sağlayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ahmet Taner Kışlalı'nın adı, bu parkta yaşayacak
Sonraki Haber Yarımada çilek kokacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?