ANA SAYFA > ÇEVRE > Migros'ta Çevreci Aileler yarışıyor...

Migros'ta Çevreci Aileler yarışıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Migros'ta Çevreci Aileler yarışıyor...

Geliştirdiği çevreci projeler ile çevre dostu yaklaşımını ortaya koyan Migros; çevre bilinci ve farkındalığının yaratılması için Ege'de dikkat çekici uygulamalara imza atmaya devam ediyor.

Atık maddelerin çevreye geri kazandırılması konusunda mağazalarında ’Geri Dönüşüm Kiosku’ uygulamasını sürdüren Migros, çevreci yeni  bir neslin yetişmesine katkı sağlamak, “ İyi Gelecek” sloganıyla anne-baba ve çocuğu , “sürdürülebilir çevre bilinci” konusu altında birleştirmek  ve  birlikte kaliteli zaman geçirmelerine katkıda bulunmak için mağazalarında ambalaj atıklarından maket yarışması düzenledi.
Çevreci yaklaşımı ile yıllardır ilklere imza atan, toplumla paylaştığı projelerin temelinde çevreye duyarlık ilkesini benimseyen Migros, gelecek nesillere daha sağlıklı ve yaşayabilecekleri bir çevre bırakmak adına hayata geçirdiği projeler için zaman ve kaynak aktarmaya devam ediyor. “ İyi Gelecek” sloganıyla 4. Jenerasyonu 60.yılda mağazalarında ağırlayan Migros, sürdürülebilir uygulamalarla geleceğe adım atıyor.
Evsel ambalaj atıklarının küçültülerek  toplanması, bu şekil toplamanın  toplanma maliyetine pozitif katkısının yaşayarak görülmesi, ailelerinin, “çevre bilincinin geliştirilmesi”  şemsiyesi altında birleşerek sosyalleşmeleri adına düzenlediği eğlenceli yarışma, 14 Aralık Pazar günü Gaziemir Optimum 5M Migros’ta gerçekleşti.
Aileler tarafından yoğun talep gören etkinlik, 28 Aralık Pazar günü Mavişehir Migros ‘ta yeni ailelerle buluşacak.
Bu keyifli yarışmaya katılmak isteyen çevreci Migros aileleri, çocuklarıyla birlikte en az 10 adet evsel ambalaj atığı getirerek yarışmaya katılabiliyor.

Sürpriz ödüller
5-12 yaş grubu çocuklar arasında düzenlenen ve başvuran ilk 120 ailenin katıldığı etkinlikte, katılımcı aileler 5’er kişilik gruplar halinde atölye çalışmalarına alınıyor, yanlarında getirdikleri evsel ambalaj atıkları ile maket/objelerini yaparak jürinin değerlendirmelerine sunuluyor. Finalde dereceye giren ailelere sürpriz hediyeler verilirken tüm katılımcı çocuklara Migros Çevreci Bez Çanta hediye ediliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gençlerin işsizlik sorunu için harekete geçtiler
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?