ANA SAYFA > İZMİR > Migros sponsorluğundaki Buray konserine rekor ilgi

Migros sponsorluğundaki Buray konserine rekor ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Migros sponsorluğundaki Buray konserine rekor ilgi

Migros sponsorluğunda gerçekleşen Buray konserini 10 bin kişi izledi. Fuar 26 Ağustos Cumartesi gecesi heyecanla beklenen Selami Şahin konseri ile devam ediyor.

Sürpriz şovlar, konserler ve tadım aktiviteleriyle büyükten küçüğe herkese unutulmaz anlar yaşatan 86. İzmir Enternasyonel Fuarı, Migros tarafından düzenlenen konserlerle konuklara unutulmaz anlar yaşatıyor.

Buray konserini 10 bin kişi izledi

Bu yıl da fuar kapsamında birbirinden eğlenceli aktiviteleri İzmirlilerle buluşturan Migros, fuarın ilk konseri Buray ile müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı. 10 bin kişinin izlediği konserde en sevilen şarkılarını söyleyen Buray’a binlerce kişi eşlik etti.  

Fuarın heyecanla beklenen bir diğer konserini ise 26 Ağustos Cumartesi gecesi Selami Şahin verecek. Selami Şahin geçmişten günümüze sevilen en güzel şarkılarını İzmirliler için söyleyecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan Selçuklu Belediyespor'a
Sonraki Haber Prezervatif

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?