ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Migros Çocuk Tiyatrosu İzmir’de

Migros Çocuk Tiyatrosu İzmir’de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Migros Çocuk Tiyatrosu İzmir’de

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşırken Migros, çocuklara özel tiyatro ve kampanyalarıyla bayram sevincini en eğlenceli şekilde yaşatıyor. Bu yıl 22’incisi gerçekleştirilecek olan “Migros 23 Nisan Geleneksel Tiyatro Şenliği” 19-30 Nisan tarihleri arasında 10 ilde çocuklarla buluşacak. Ayrıca Migros, oyuncaklardan kitaplara, kırtasiye ürünlerinden sakız ve şekerlere pek çok çeşit üründe uyguladığı kampanyalarla da çocukların neşesini katlayacak.

“Markaların Efendisi Çocuklar” araştırması sonuçlarına göre, Çocukların En Beğendiği Market Zinciri olan Migros, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çeşitli etkinlik ve kampanyalarla kutluyor. Çocukların kültürel gelişimine katkıda bulunmak ve sanatla iç içe büyüyen yaratıcı nesiller yetiştirmek amacıyla 22 yıldır devam eden “Migros 23 Nisan Geleneksel Tiyatro Şenliği”, bu yıl 19-30 Nisan tarihleri arasında 10 ilde gerçekleşiyor. Devlet Tiyatroları ve Migros iş birliği ile gerçekleştirilen ve her yıl yaklaşık 45 temsille çocuklara ulaşan tiyatro şenliği, birbirinden keyifli ve eğitici oyunlarla çocukları ücretsiz olarak tiyatroyla buluşturuyor.

Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Trabzon, Diyarbakır, Konya, Antalya ve Sivas illerindeki Migros mağazalarını ziyaret eden herkes, alışveriş yapma şartı aranmadan kasalardan aldıkları rezervasyon fişlerini Devlet Tiyatrosu gişelerinden ücretsiz bilete çevirebiliyor. Migros 23 Nisan Geleneksel Tiyatro Şenliği kapsamında, bu yıl da yaklaşık 15 bin çocuk tiyatronun büyülü dünyasına konuk olacak.

Migros Çocuk Tiyatrosu İzmir’de

Türkiye’de tiyatro ile ilgili en uzun soluklu sosyal sorumluluk projesi olan ‘Migros Çocuk Tiyatrosu’ da yıl boyunca gerçekleştirdiği oyunlarla çocuklara ulaşıyor. Bu yıl 11. yılını kutlayan ve şimdiye kadar 7 bölgeden binlerce çocuğa gösteri yapan gezici ‘Migros Çocuk Tiyatrosu’ 23-27 Nisan tarihleri arasında İzmir’deki çocukları tiyatro ile buluşturacak.

Migros, 22 yıldan bu yana devam eden “Migros 23 Nisan Geleneksel Tiyatro Şenliği” ve 11 yıldır sürdürdüğü “Migros Çocuk Tiyatrosu” ile bugüne kadar Türkiye’nin birçok ilinden 1 milyona yakın çocuğun ücretsiz olarak tiyatro izlemesine olanak sağladı.

Migros’tan oyuncaklarda yüzde 60’a, kırtasiyede yüzde 50’ye varan indirimler

Migros, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hayata geçirdiği kampanyalarla çocukların bayram sevincine ortak oluyor. 21-25 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen kampanya kapsamında; Migros, 5M Migros ve Macrocenter mağazalarında Money Club kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde oyuncaklardan kitaplara, kırtasiye ürünlerinden sakız ve şekerlere kadar pek çok avantajlı kampanya sunuyor.  

Tüm oyuncaklarda yüzde 60’a varan, tüm çocuk kitaplarında yüzde 40 ve tüm kırtasiye ürünlerinde ise yüzde 50 indirim sunuyor.  Ayrıca, tüm şekerleme ve sakız ürünlerinde gerçekleştirdiği ‘3 al 2 öde’ kampanyası kapsamda, 21-25 Nisan tarihleri arasından Migros mağazalarından 3 adet şekerleme veya sakız ürünü satın alan müşteriler ürünlerin birine ücretsiz olarak sahip oluyor.

Yaz yaklaşırken bisiklet isteyen çocukları 23 Nisan’da bisiklet sahibi yapmak isteyen Migros, avantajlı pek çok seçenek ile çocukların istediği bisiklete kavuşmasını sağlıyor. 21-25 Nisan tarihleri arasında Migros mağazalarında, bisiklet almak isteyenlere özel 42,90 TL ile 339,90 TL arasında değişen fiyatlarla, çok özel ürünler sunuluyor.

Paylaşmak da Migros ile İyi Gelecek

Migros, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ‘Paylaşmanın Mutluluğu’nu yaşamak, ihtiyaç sahibi çocuklara hediye vererek bayram sevincini daha coşkulu yaşamalarına katkıda bulunmak isteyenleri mağazalarına bekliyor. Dileyen herkes Migros’tan aldığı oyuncak, çocuk kitabı ve kırtasiye ürünlerini mağazalarda bulunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı kutularına bırakarak çocuklara hediye edebiliyor.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı sanatseverler, 'Kader Kısmet Oyunu' ile buluşacak
Sonraki Haber Klasik Erkek Ayakkabı İncelemesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?