ANA SAYFA > İZMİR > MHP'li Tanrıkulu: Seçimin üstüne bir şaibe düşmemelidir

MHP'li Tanrıkulu: Seçimin üstüne bir şaibe düşmemelidir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP'li Tanrıkulu: Seçimin üstüne bir şaibe düşmemelidir

MHP İzmir 2. Bölge 1. Sıra Adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu oyunu Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu’nda kullandı. Sabah 10.00 de 1053 nolu sandığa oyunu atan Tanrıkulu, seçimlerin Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.

Ülkenin geleceği açısından çok önemli bir seçimi yaşadıklarını ve vatandaşların bugün sandık başında en doğru kararı vereceğine inandığını belirten Tanrıkulu, “Milletimiz kendisini 4 yılda seçecek olan hükümeti kararlı bir şekilde belirleyebilir. Aldığımız bilgilere göre ülkemizin her yerinde oy kullanımı sıkıntısız bir şekilde devam etmektedir. Ancak zaman zaman müşahitlerimize müdahale edildiği haberlerini alıyoruz. Görev yapma haklarının zaman zaman engellendiğini duyuyoruz. Seçim kanununa göre ve anayasadan alınan hak ve yetkilere göre müşahitlerimizin ve diğer seçim yetkililerinin görev yapması engellenmemelidir. Bu seçimin üstüne bir şaibe düşmemelidir. Seçim öncesi bazı spekülasyonlarla karşı karşıya kaldık. Bunun da aydınlatılması devlet yetkililerinin görevidir. Ben tekrar ülkemize ve milletimize 1 Kasım seçimlerinin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK 103 yaşında...
Sonraki Haber Erdal Acar'dan eleştirilere cevap...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?