ANA SAYFA > SPOR > MHP'li Tanrıkulu Karşıyaka'yı ziyaret etti

MHP'li Tanrıkulu Karşıyaka'yı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP'li Tanrıkulu Karşıyaka'yı ziyaret etti

Eski Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı, İzmir Milletvekili Sayın Ahmet Kenan Tanrıkulu Karşıyaka Spor Kulübünü ziyaret etti.

Ahmet Kenan Tanrıkulu'nu, Başkan Ali Erten ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Karşıyaka Spor Kulübü Tarihi ve Projeleri hakkında bilgi veren Başkan Erten; "103 yaşında olan Karşıyaka Spor Kulübümüz, büyük bir tarihe sahiptir. Kulübümüzün tarihi aynı zamanda İzmir'in ve Cumhuriyet'in tarihidir. KSK'nin gelir getirici tesisleri ile, kendi ayakları üzerinde durabileceği bir yapıya kavuşması için çalışıyoruz. Basketbol branşımızda gelen başarı, Karşıyaka Arena'nın yapılması ve yönetimsel istikrarın sağlanmasının ardından geldi. Karşıyaka Arena'da sağladığımız atmosferin aynısını yeni stadımızda ortaya koyacağız.Hem ekonomik sebeplerle, hem de sportif başarı için stadımızın bir an evvel bitirilmesine çalışıyoruz. Sizlerin de bu konuda desteklerinizin devam etmesini bekliyoruz'' diye konuştu.

Karşıyaka Spor Kulübü'nü yakından takip ettiğini belirten Ahmet Kenan Tanrıkulu:''Karşıyaka Stadı Projesi cidden etkileyici bir proje. Bu konuda üzerimize düşen ne görev olursa olsun yapmaya hazırız. Bu konuda siyasi bakış açısı doğru değil. Kaşıyaka Spor Kulübü her türlü siyasi görüşün üstündedir.''dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Ali Erten, Ahmet Kenan Tanrıkulu'na, üzerinde ismi yazan bir forma ve Karşıyaka atkısı hediye etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çocuğunuzu alerjiden koruyabilirsiniz
Sonraki Haber İzmir'de en çok Karşıyaka'da ev satıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?