ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP'li Tanrıkulu Çarşı'da gelin ve damattan oy istedi

MHP'li Tanrıkulu Çarşı'da gelin ve damattan oy istedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP'li Tanrıkulu Çarşı'da gelin ve damattan oy istedi

Mhp Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Kenan Tanrıkulu, Karşıyaka Çarşısı'nda cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Kenan Tanrıkulu, Karşıyaka Çarşısı'nda Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istedi. Tanrıkulu, fotoğraf stüdyosundan çıkan geline de midye satıcısına da broşür verdi ve "Oyunuzu Ekmel Bey'e verin, sevgiyi ekin" dedi.

Cumhurbaşkanlığı çatı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu için sahaya inen MHP, Karşıkaya Çarşısı'nda broşür dağıttı. MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Kenan Tanrıkulu, MHP İzmir İl Başkanı NECAT KARATAŞ, il başkan yardımcıları ve kadın kolları yöneticilerinin katıldığı çalışmada, 'Biz hep MHP'ye oy verdik. Şimdi oyumuz Ekmel Hoca'ya' yazılı broşürler dağıtıldı. Tanrıkulu, çekim için geldiği stüdyodan çıkan gelin ve damada da 'Sevgiyi ekmek için Ekmeleddin' diyerek broşür uzattı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tanrıkulu, seçime katılımın yüksek olacağını öne sürerek, "İzmir'de katılımın yüksek olacağını düşünüyorum. Seçimin hassasiyetinin farkındalar. Birçok tatil yöresinde binlerce kişi oy atmak için kütüğünü aldırmış. İhsanoğlu'nun arkasında büyük bir uzlaşı var. Bu da sandığa yansıyacaktır. AKP ve adayı Erdoğan katılımın yüksek olmamasını istiyor. Anketler açıklayıp yönlendirme yapmaya çalışılıyor. Ortada adaletsiz bir yarış var. Erdoğan devlet imkanlarını kullanıyor" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da tır altında kalan motosikletli hayatını kaybetti
Sonraki Haber Fatih Diniz'den Passolig için taraftara çağrı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?