ANA SAYFA > İZMİR > MHP'li Şahin: Şimdi birbirimize destek olma zamanı

MHP'li Şahin: Şimdi birbirimize destek olma zamanı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP'li Şahin: Şimdi birbirimize destek olma zamanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Başkanı Veysel Şahin “Sıradışı günler yaşıyoruz. Depremler ve sel felaketi büyük acılara sebep oluyor. Can kayıplarımız yüreğimiz yakıyor. Maddi zararlar ise belimizi büküyor. El ele vererek bu sorunları da aşacağımıza inanıyorum. Söyleyecek çok sözümüz var ama şimdi birbirimize destek olma zamanı. Başımız sağolsun. Bütün İzmir’e geçmiş olsun. Yetkililerin uyarılarını dikkate almalı, bundan sonra atılacak adımları dikkatle atmalıyız” dedi.

Bir durum değerlendirmesi yapacak olursak bilanço son derece ağır. Yüzlerce mağdurumuz var diyerek bir açıklama yapan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Dün yaşananlar hepimizi derinden etkiledi. Yüzlerce evi su bastı. Yüzlerce araç kullanılmaz halde ve en önemlisi de selden etkilenen işyerlerinin ve fabrikaların durumu çok kötü. Yüzlerce iş yeri kullanılmaz halde veya hasarlı. Şu anda bizlere düşen mağduriyet yaşayan afetzedelere destek olmak ve onların yanlarında olmaktır.” ifadelerini kullandı.

Suç Bastırmanın Gereği Yok, Görev Zamanı
CHP yetkililerin suç bastırırcasına demeçler vermesine de anlam veremiyorum diyerek açıklamasını sürdüren MHP İzmir Başkanı Şahin “Şimdi birbirimize destek olmaktan, yaraları birlikte sarmaktan ve Cenab-ı Allah’a dua etmekten başka bir çaremiz yok. Yapılan hataları da bugüne kadar yapılmayan işleri de zaten çokiyi biliyoruz. Cumhur İttifakı olarak biz yaraları sarmanın ve hemşehrilerimize omuz vermenin derdindeyiz. CHP’li yerel yöneticilerin ve partililerin suç bastırırcasına seslerini yükseltmelerine gerek yok. Şimdi görev zamanı. Konuşma zamanı değil”

Teşkilatlarımızla Her An Görevdeyiz
Tüm ilçe teşkilatlarındansürekli bilgi aldığını da sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin, “Her zaman olduğu gibi yaşadığımız şu zor günlerde de halkımızın yanındayız. Bütün ilçe teşkilatımız, il yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve gönüllü kuruluşlarımızla birlikte teyakkuz halindeyiz. Teşkilatlarımızdan anlık bilgi alıyor, yapılması gerekenler hakkında bilgi ve destek alışverişimizi sürdürüyoruz. Herkes biliyor ki Türk Milliyetçileri, Ülkücüler her zemin ve şartta her türlü zorluğu aşarak insanlarımızın hizmetindedir. Şu andacan kayıplarımızın acısını taşıyoruz. Maddi zararlar ise hemşehrilerimizin belini bükmüş durumda. El ele vererek bu sorunları da aşacağımıza inanıyorum. Söyleyecek çok sözümüz var ama şimdi birbirimize destek olma zamanı. Başımız sağolsun. Bütün İzmir’e geçmiş olsun. Duamız odur ki Cenab-ı Allah bizi bu afetlerden muhafaza etsin, sevdiklerimizi korusun.” Diyerek sözlerini tamamladı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bergama’daki marketlere belediyeden fiyat ve etiket denetimi
Sonraki Haber Cam binanın yıkımı başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?