ANA SAYFA > İZMİR > Bergama’daki marketlere belediyeden fiyat ve etiket denetimi

Bergama’daki marketlere belediyeden fiyat ve etiket denetimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bergama’daki marketlere belediyeden fiyat ve etiket denetimi

Bergama Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde bulunan marketlerde fiyat ve etiket denetimi yaptı.

İşyerlerinin hepsinde fiyatların görünecek şekilde konulması gerektiğine işaret eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Tüm işyerlerinde kanunen ürünlerin fiyatlarının görünecek yerde olması, etiket ve fiyat tarifesinin görülmesi gerekiyor. Bu noktada marketlerde denetimlerimizi artırdık” dedi. Şehir merkezindeki marketlere yönelik denetimlerin devam edeceğine işaret eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Alışveriş yapan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yapılan denetimlerde ürünlerini etiketsiz, satışa sunan işyerlerine gerekli uyarılar yapılıyor. Uyarıları dikkate almayanlara ise cezai işlem uyguluyoruz. Bu tür denetimlerimiz hemşehrilerimizin güvenli alışveriş yapabilmeleri için sürekli devam edecek" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli’de depremle mücadele protokolleri imzalandı
Sonraki Haber MHP'li Şahin: Şimdi birbirimize destek olma zamanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?