ANA SAYFA > İZMİR > MHP'li Murat Koç: İzmir üzerindeki ölü toprağından kurtulmalı

MHP'li Murat Koç: İzmir üzerindeki ölü toprağından kurtulmalı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP'li Murat Koç: İzmir üzerindeki ölü toprağından kurtulmalı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Murat Koç "AKP ve CHP zihniyetleri İzmir’e kan kaybettiriyor, olan yatırımcımıza ve hemşehrilerimize oluyor. Bu kötü gidiş artık son bulmalı. İzmir üzerindeki ölü toprağından kurtulmalı" dedi.

Partisinin seçimlerde büyük başarı sağlayacağını vurgulayan, sevilen politikacı Murat Koç, “işim gereği birçok alanı tahlil edip değerlendirme fırsatı bulabiliyorum. Bu değerlendirmelerde görüyorum ki, İzmir bir bütün olarak muazzam bir potansiyel barındırıyor. Sanayi üretimi, tarımsal üretim, fuar ve girişimcilik kazanımları boşa harcanıyor. Denizlerinden faydalanılamayan bir İzmir ne insanına nede Türkiye’ye fayda getirir. İki parti arasında sıkışan İzmir ancak MHP iktidarıyla kendi kimliğine kavuşur.

Bu neyin sessizliği

Lafta kalan yönetimler zaman ve kaynak kaybına sebep oluyor. İzmir’in kimliği belli, insanının gücü belli ve üretim kapasitesi ortada… Bunu görmezden geliyorlar, yok sayıyorlar. Yirmi altı milletvekili yakın illere verilen teşvikler yüzünden zor durumda kalan İzmir için sessiz kaldılar. Bunların sessizliği İzmir’e reva görülemez. Biz çok çalışacağız. İzmir’in hakkını almak için mücadele edeceğiz. Kuzu gibi davranmayacağız

Genel Başkanımız hedefimizi belirledi. Her türlü yanlışlığa karşı “Bizimle Yürü Türkiye” daveti milletimiz tarafından büyük bir karşılık buldu. Genel Seçimlerden sonra hep birlikte bambaşka bir Türkiye,  bambaşka bir İzmir için mücadele edeceğiz” dedi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemir Çevre Platformu: Susma haykır, taş ocağına hayır
Sonraki Haber Adem Uran: Kimseden şikayetçi olmayacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?