ANA SAYFA > İZMİR > MHP’li Koç’a Ödemişlilerden gönüllü destek

MHP’li Koç’a Ödemişlilerden gönüllü destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP’li Koç’a Ödemişlilerden gönüllü destek

Bayındır’daki Çiçek Festivalinde Küçük Menderes’e hazırladığı 9 proje ile dikkatleri üzerine çeken Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Adayı Murat Koç, Ödemiş’te gönüllü timi kurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili adayı Murat Koç, Ödemiş'te geçmişten bugüne Milliyetçi Hareket Partisi’nde görev yapmış İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanları, yöneticileri, meclis üyeleri ve STK temsilcileri ile istişare için bir araya geldi. 7 Haziran seçimleri için gönül birlikteliği ve görev seferberliği yapan Ülkücüler iktidar sözü verdiler.

GÖNÜLLÜ TİMİ KURULDU

 İlçe Başkanı Metin Kırlı’nın da katıldığı toplantıda Ödemiş’deki seçmene yönelik yapılması gereken çalışmalar konuşuldu. Birçok önemli sorunun çözüme kavuşturulduğu toplantıda hem Ödemiş’te hemde Türkiye genelinde tek başına iktidar sözü verildi. MHP’li Koç, burada yaptığı konuşmasında önemli mesajlar verdi. Kimse ile koalisyon veya 3-5 vekil hesabı yapmadıklarının altını çizen Koç, “Milliyetçi Hareket tüm kadrolarıyla tek başına iktidara hazır. Bizlerde yapacağımız çalışmalarla üzerine birşeyler koymalıyız. Bölgemizin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunlara hep birlikte çözüm üreteceğiz. Ben Küçük Menderes için 9 proje açıkladım. Bu projelerimin sonuna kadar arkasındayım. Sizlerde gönül rahatlığı ile bu projelerimizi Ödemişli halkımıza anlatabilirsiniz. Sizlerin hepsi birer Murat Koç benim gözümde. Çünkü ben bu teşkilatın adayıyım” dedi.

Toplantı sonrası hatıra fotoğrafı çektiren Koç, sahada gönüllü çalışacak arkadaşlarını tek tek tebrik ederek başarılar diledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Stadı temeli 24 Mayıs'ta atılıyor...
Sonraki Haber Fidan:''Yamanlar'da çöp tesisi yapmak isteyenin aklından zoru olmalı.''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?