ANA SAYFA > İZMİR > MHP'li Koç: Tek dileğim millete hizmet

MHP'li Koç: Tek dileğim millete hizmet

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP'li Koç: Tek dileğim millete hizmet

1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalarını sürdüren İzmir Milletvekili ve 26. Dönem MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Murat Koç, Bayraklı’nın Manavkuyu semtinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ziyaretlerde gençlerin sıkıntılarının farkında olduklarını söyleyen Murat Koç “Gençlerimiz, bu ülkenin kahrını en çok çekenlerdir. Gençlerimizin yaşadığı en önemli sorunlardan bir tanesi işsizliktir. MHP iktidarı, gençleri iş bulma kaygısından kurtaracaktır. Yıllık ortalama 700 bin kişiye iş imkanı sağlanarak işsizlik bitirilecektir. İş kurmak isteyen gençlerimiz var ama mevcut durumdan dolayı risk almak istemiyor, hayalleri yarım kalıyor. MHP iktidarı, girişimci gençlerimize iş kurabilmeleri için 50 bin liraya kadar girişimcilik kredisi verecek ve hayallerini gerçekleştirmeleri için fırsat oluşturacaktır. Günümüzde gençlerimiz parasızlıktan, işsizlikten ve yaşam kaygısından dolayı evlenemiyor. MHP olarak evlenecek gençlerimize yardımcı olacak, 10 bin lira tutarında faizsiz krediyle huzurlu bir hayat kurmalarının önünü açacağız. Gençlerimiz, geleceğimizin mimarlarıdır. Biz MHP olarak, gençlerimizin daha rahat bir hayat sürmeleri için sonuna kadar mücadele edeceğiz. MHP iktidarı gençlerimiz için, Türkiye için çalışacak, huzurlu bir geleceği birlikte inşa edecektir.” diye konuştu.

SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR
7 Haziran’dan sonra olduğu gibi 1 Kasım’dan sonra da millete hizmet etmek istediğini belirten Murat Koç “Tek dileğim Cenab-ı Allah bana bu millete hizmet etmeyi nasip etsin. Bu sebeple sizlerden oy değil vekalet istiyorum. son günlerde cereyan eden olaylar vatandaşlarımızı endişelendirmektedir. Hani “Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır” deniliyor ya, işte o gün bu gündür. Bunun bilinciyle sandığın başına gitmeli, ülkemizi bu tehlikeli oyunların içinden kurtarmalıyız. Çözüm süreci denen aldatmacanın içinin boş olduğunu tüm halkımız gördü. Bu süreç dağılmakta olan dağdaki teröristin toparlanmasından başka bir işe yaramamıştır. Dağdaki terörist artık şehirlere de yerleşmiştir. Türkiye iç harbin içine sokulmak isteniyor, artık vatandaşlarımız takım tutar gibi parti tutmak yerine, ülkesi için çalışacağına inandığı milletvekillerine vekalet vermelidir” dedi.

MHP ‘DİK DURUŞ’ SERGİLİYOR
Kendilerine atfedilen "hayırcı" yaklaşımın asla gerçeği yansıtmadığını belirten Koç, MHP'nin bölünmez bütünlüğe, PKK ile mücadeleye, toplumun refahına evet dediğini ve ülkenin selameti için koalisyona hazır olduklarını dile getirdi. Öncelikle devletin ve milletin bekası için çalıştıklarını kaydeden Koç, Anayasanın ilk dört maddesini kabul etmeyen tüm siyasi görüşlerin karşısında olduklarını, ilkeli ve prensipli bir politika modeliyle dik bir duruş sergilediklerini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Karşıyaka Divan Kurulu bugün seçilecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?