ANA SAYFA > İZMİR > MHP'li Koç Karşıyaka'yı ziyaret etti

MHP'li Koç Karşıyaka'yı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP'li Koç Karşıyaka'yı ziyaret etti

İzmir Milletvekili ve 26. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç, 1 Kasım öncesinde ziyaretlerini artırarak partisinin seçim vaatlerini ve kendisinin de İzmir için yapacakları projeleri anlatıyor.

Murat Koç, özellikle esnaf ziyaretlerinde İzmirlilerden büyük ilgi görüyor. Uzun yıllar siyasetin içinde olduğunu ve İzmir’in modernleşmesi ve gelişmesi için sürekli projeler hazırladığını ifade eden Koç “Benim bu gayretimi İzmirliler de yakından takip ediyor. Bu sebeple sokakta vatandaşın verdiği mesajı görüyorum. İzmirliler kentlerinin gelişmesi, güçlenmesi ve sıkıntılarının giderilmesi için beni mecliste görmek istiyor. Geçtiğimiz dönem içerisinde vatandaşlarımız benim ne kadar İzmir’e sevdalı olduğuma şahit oldu. 1 Kasım sonrasında da tekrar vekalet verirlerse İzmir’e ve İzmirlilere vereceğimiz hizmetler devam edecek” dedi.
 

ESNAFIMIZ BİR ÇIKIŞ YOLU ARIYOR
Vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde sıkıntıları dinleyen Koç, Türkiye’de son 13 yılda yoksulluk ve gelir adaletsizliğinin arttığını ifade ederek “Türkiye hala yoksullukla mücadele ediyor. Esnaf halinden memnun değil, bir çıkış yolu arıyor. MHP iktidarında bütün bu sıkıntılar ortadan kalkacak.” dedi. 
 

Partisinin seçim vaatleri arasında muhtaç durumdaki ailelere aylık temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri harcama kartları ‘Hilal Kart’ verileceğinin bulunduğunu hatırlatan Murat Koç “Bu kartlar, küçük esnafın desteklenmesi amacıyla sadece ikamet edilen yerdeki esnaftan yapılacak alışverişte geçerli olacaktır. Bu sayede hem esnafımız hem de muhtaç ailelerimiz rahat bir nefes alacak” şeklinde konuştu.

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN ÖNÜNDE ENGEL KALMAYACAK
MHP’nin engeliler için de projeleri olduğunu hatırlatan Murat Koç, engellilerin öncelikli olarak işe yerleştirilmeleri, üretime katkıda bulunmaları ve topluma kazandırılmalarını sağlayacaklarını belirterek “Kamudaki engelli kotalarının tamamına atama yapılacak. Ayrıca, engelli çocukların öncelikle aile yanında yetiştirilmesi ve hayata hazırlanması sağlanacak ve engelli çocuğu olan muhtaç durumdaki ailelere sosyal destek ödemesi yapılacak. Çünkü engelli vatandaşlarımızın hayata hazırlanması noktasında aile bireyleri ile beraber yetiştirilmesi sosyal ve toplumsal konjonktürde büyük önem arz etmektedir. Bunun yanında doğuştan ya da sigortalılıktan önce engelli olup, çalışma gücünün en az yüzde 60’ını kaybedenlerin de malul sayılması ve 1800 gün üzerinden malullük aylığı bağlanması için düzenleme yapılacak” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fair Play ödülü
Sonraki Haber Karşıyaka çarşıyı su bastı!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?