ANA SAYFA > İZMİR > MHP'li Karataş: Dünya kanla kirlenmiştir

MHP'li Karataş: Dünya kanla kirlenmiştir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP'li Karataş: Dünya kanla kirlenmiştir

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karataş, "İnsanlığın baş kaldırması gereken Türklere Müslümanlara ve mazlum milletlere yapılan zulümdür, hakkı aranması gereken ve hakkının teslim edilmesi gereken asıl bu insanlardır" dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş açıklamasını şöyle sürdürdü; "İnsanlık adına vahim bir dönem yaşıyoruz. Bebekler denizlerde ölüyor, anneleri babaları katlediliyor, büyük insanlık suçları işleniyor. Tüm bu olanlar karşısında ne yazık ki insanlığın kılı kıpırdamıyor. Bizim için en acısı ise bu zulümlerin Türk ve İslam coğrafyalarında olmalarıdır. Dünya barışa ihtiyaç duymaktadır, kardeşliğe ve sevgiye ihtiyaç duymaktadır, bunu da ancak Türk milleti, Türk İslam medeniyeti, Türk barışı sağlar"

Rus katliamı unutulmaz

Dünya'nın terör olaylarıyla, iç savaşlarla ve insanlık dışı cinayetlerle kan gölüne döndüğünü söyleyen Karataş, açıklamasını şu cümlelerle sonladırdı; “Dünya, Cenab-ı Allah’ın bizim hizmetimize verdiği dünyadan çok uzaktadır. Dünya kanla kirlenmiş ve lekelenmiştir. İnsanlığa karşı yapılan vahşet olaylarını ve bu olayları yapanları şiddetle kınıyorum. Teröre destek verenler ve terörü masum görenler de insanlık suçu işliyor. Sovyetler döneminde 100 Milyon Türk’ü Ruslar katletti. Diğer batılı devletlerin Türk ve Müslüman katliamları; Afrikalı katliamları acılar tarihine sığmayacak seviyede… Bu günler artık geride kalmalı, insanlık üzerine düşeni yapmalıdır.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Boutaris: Davutoğlu ile Çipras’ı İzmir’de buluşturalım
Sonraki Haber Karşıyakalı ünlü çiftin oğlu oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?