ANA SAYFA > İZMİR > MHP’li Işık’a Küçük Menderes’ten tam destek

MHP’li Işık’a Küçük Menderes’ten tam destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP’li Işık’a Küçük Menderes’ten tam destek

MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Taşkın Işık, Ödemiş, Bayındır ve Tire ilçelerini ziyaret etti.

Gittiği her yerde büyük ilgi gören Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili A. Adayı Taşkın Işık, Küçük Menderes’te de tam destek mesajını aldı. Bayındır İlçe Teşkilatında partililer tarafından karşılanan Işık, teşkilatın ve bölgenin sorunlarını dinledi, hal hatır sordu. Kısa bir konuşma da yapan Işık, “benim için sıranın önemi yok, dualarınız yeter” dedi. Partililerde teşkilatın içinden çıkan adaylara destek verdiklerini söyledi. Taşkın Işık’ı da tanıyıp sevdiklerini dile getiren partililerle sohbet etti. Bayındır’dan mutlu ayrılan Işık’ın bir sonraki durağı ise Tire İlçe Teşkilatı oldu. İlçe Başkanı Atakan Duran ve partililer tarafından karşılandı.

TEŞKİLATIN SORUNLARINI BİLİYORUM

Tire ilçe binasında gerçekleşen ziyarette konuşma yapan Işık, 7 yıl ilçe başkanlığı yaptığını ve teşkilatın tüm sorunlarını iyi bildiğini söyledi. 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Işık, bu seçim Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar seçimidir. Bizler İzmir’de 13’te 13 yapabilirsek kendimizi başarılı sayarız. İzmir Ülkücülerin kalesi olmalı. Biz bunu yapabiliriz” dedi. İlçe Başkanı Atakan Duran’da birçok aday adayının ilçeyi ziyaret ettiğini ve bu dönem aday adaylarından memnun olduklarını söyledi. Günün son programını Ödemiş’te geçiren Işık, İlçe Teşkilatını ve Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kâtip Çelebi ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı
Sonraki Haber Gaziemir Çevre Platformu: Susma haykır, taş ocağına hayır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?