ANA SAYFA > SPOR > MHP Milletvekili, KSK’yi ziyaret etti

MHP Milletvekili, KSK’yi ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 MHP Milletvekili, KSK’yi ziyaret etti

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İzmir 2. Bölge Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz ve beraberindeki heyetle Karşıyaka Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Karşıyaka Spor Kulübü (KSK) Başkanvekili Gökhan Şansan’ın ve yönetim kurulu üyeleriyle yapılan sohbette Türk sporu ve Karşıyaka Spor Kulübü’nün sorunları üzerine değerlendirmeler de bulundu.İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu yaptığı açıklamada; “İzmir’imizin güzide ve köklü camiası 106 yıllık çınar Karşıyaka Spor Kulübünü ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum. Bölge milletvekili olarak kulübümüzün iyi ve kötü gününde her daim yanınızda olacağım. Var olan stad inşaatı sorunumuzu önümüzdeki meclis döneminde her türlü siyasi desteği sağlayacağız. Kulüplerimizin belini büken ekonomik sorunların giderilmesi hususunda elimden gelen her türlü katkıyı sağlayacağımı ve gerekli desteğin oluşması için çalışmalarda bulunacağımın sözünü buradan veriyorum. Karşıyaka Spor Kulübümüzün her branşta hak ettiği güzel günlerin yakında geleceğinin umudunu taşıdığımı ve büyük Karşıyaka taraftarıyla sezonun açılmasıyla birlikte tribünde “KafKaf Sin Sin Sin Kafsin Kafsin Kaf” sloganını atmaya sabırsızlanıyorum.”
Toplantısının sonunda Karşıyaka Spor Kulübü yönetim kurulu adına Başkanvekili Gökhan Şansan, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’na isminin yazılı olduğu yeşil kırmızı 35,5 numaralı forma hediye ettiler. Osmanağaoğlu’da kulübe destek amaçlı kombine bilet satın aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka aradığı desteği bulamadı...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'ne kardeş şehirden konuk geldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?