ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka'ya 1200 kişi katıldı

MHP Karşıyaka'ya 1200 kişi katıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka'ya 1200 kişi katıldı

Karşıyaka'da AKP ve CHP’lilerin de bulunduğu, farklı sosyal ve meslek gruplarına mensup 1200 kişi MHP’ye katıldı.

MHP Karşıyaka ilçe başkanlığının tertip ettiği katılım törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, 25. Dönem İzmir Milletvekili Murat Koç, MHP İzmir il Başkanı Necat Karataş, İl Başkanlık Divanı üyeleri, il yöneticileri ve TÜRKAV İzmir İl Başkanı Birol Demirci katıldı.

Görkemli bir şekilde, muhteşem bir kalabalıkla gerçekleşen toplantıya saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Ardından Karşıyaka İlçe Teşkilatı’nın faaliyetlerinin kapsayan bir sine vizyon gösterisi partililere izlettirildi.

MHP’ne katılan 1200 yeni üyeyi temsilen 120 üyemize rozetleri tek tek takıldığı törende konuşan ev sahibi MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz MHP’nin Türk siyasetinde ki duruşundan bahsettiği konuşmasında “LİDER Devlet BAHÇELİ Önderliğinde Devlet bekası ve millet geleceği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak Ülke çıkarları doğrultusunda siyaset yapan partimize hoş geldiniz, şeref verdiniz” diyerek yeni üyelere temennilerini iletti.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş yaptığı konuşmasında birçok siyasi konulara değindi.

Karataş’ın konuşmasının en çarpıcı bölümlerinden biri ise;  "Uzun süreden beri çeşitli basın ve medya kuruluşlarının yaptıkları MHP’de istifa depremi yalanı haberleri hepinizin malumudur. Çünkü aslı astarı olmayan, algı üzerine kurgulanan bu haberlere ne yazık ki bazı  çevreler itibar ediliyor bu haberleri de daha da çok yaymaya gayrette gösteriyordu. Biz de bugün buradan cevap veriyoruz, bir hafta öncesi Bayraklı İlçemizde istişare toplantısında sürpriz şekilde topluca gelerek 100’ün üzerinde vatandaşımız partimize katıldı, dün cumartesi günü Kemalpaşa ilçemizde ise 300’ün üzerinde yeni üye katılımı yapıldı, Bugün Karşıyaka ilçemizde ise muhteşem bir üye katılımı yapıldı, Karşıyaka ilçemizde 1 Kasım 2015 tarihlerinden itibaren İşe giriş ve çeşitli sebeplerle istifaların toplamı 67 kişi, Yakın tarihte Karşıyaka ilçemize yeni katılan üye sayısı ise 1200 kişidir,Deprem var mı  var. Bu MHP’de istifa depremi değil, katılım rüzgarıdır katılım depremidir.

Yalan yanlış haberlerle MHP aleyhine algıya oynayan bir takım basın ve medyanın, Kalbi, vicdanı, ve güzü kör değilse bu muhteşem katılım haberlerini de yazmalıdır. Bu Katılımlar devam edecektir ilçe ilçe bu katılımlar yapılacak, Milliyetçi Hareket Partisine ilgiyi ve yönelişi herkes görecek 2019 hedefimizi mutlaka gerçekleştireceğiz.

 LİDER Devlet BAHÇELİ dürüst, İlkeli Liderdir Milliyetçi Hareket Partisinin Politikaları doğru politikalardır diyerek partimize katılan değerli arkadaşlarımız hoş geldiniz şeref verdiniz, doğru partiye geldiniz, Türk devleti ve Türk milletinin bekasının ve geleceğinin teminatı olan partiye geldiniz, Şer güçlerin her türlü uğraşlarına rağmen yıkamadığı Türk Milletinin son kalesi Milliyetçi Hareket Partisine geldiniz hoş geldiniz şeref verdiniz, MHP sizlerle büyüyor MHP sizlerin verdiği güçle 2019 da gerek mahalli idareler gerekse Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde başarısıyla da bunu ispat edecektir, Milliyetçi Hareket Partisini izlemeye devam edin biz inandık başaracağız" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ise yaptığı konuşmasında; “MHP, ülkemize zarar vermek isteyen her unsurun karşısındadır. Bu vatan kurtuluş savaşında nasıl tek vücut olduysa bugünde aynı şekilde olmak zorundadır. Çünkü söz konusu vatansa gerisi teferruattır.

Devlet ve millet bütünleşmesi için elimize geçen tarihi fırsatların gereğini ülkemizin geleceği için yapıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz için dün ne yaptıysak, bugünde onu yapıyoruz, yarında yapacağız” dedi.

Ayrıca Tanrıkulu konuşmasının son bölümünde ise  “Ülkemizde uzun bir süredir gündemi MHP belirliyor. Salı günü grup konuşmasında Liderimiz yol haritasını sunuyor. Siyaset o rota üzerinde ilerliyor. Bu sadece Allah rızası için siyaset yapmamızın sonucudur.

Bizler büyük bir aileye mensubuz Türk’üz, Türk milliyetçisiyiz bu büyük milletin partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin üç hilalli sancağını burçların en üst noktasına dikmek için son nefesimize kadar mücadele edeceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Girişimcilik kursunun yeni dönemine büyük ilgi
Sonraki Haber Karşıyaka’da köpek ırkları yarışacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?