ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka Kadın Kolları yürüyecek...

MHP Karşıyaka Kadın Kolları yürüyecek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka Kadın Kolları yürüyecek...

Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Kadın Kolları, 25Kasım 2017 Cumartesi günü saat: 14.30 Kadına Şiddette farkındalığın ve kadınlar arasındaki dayanışmanın yıldönümü nedeniyle bir yürüyüş düzenledi.

Karşıyaka İZBAN İstasyonu önünde toplanacak olan MHP'li ve Karşıyakalı kadınlar, MHP İlçe Binası önüne kadar yürüyerek, burada yapılacak basın açıklaması ile etkinliğe son verecek.

MHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Dikmen,  "25 Kasım; Kadına yönelik şiddetin, bir insanlık dramının, ayıbının, bir toplumsal utancın yıldönümü olduğu gibi, kadınlar arasında her türlü şiddete karşı dayanışmanın da başladığı gündür. İnsan gibi insan olanları tenzih ederim, erkek terörüne kurban giden kadın sayısı her geçen gün hızla artmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Kadın Kolları olarak; Kadına yönelik her türlü şiddet sonlanıncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğimizi, kadına yönelik şiddet hareketlerinin takipçisi olacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Kadın erkek ayrımı yapmaksızın tüm Karşıyakalıları Kadına şiddette farkındalık yaratmak için etkinliğimize davet ediyoruz " dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zarlar otizmli çocuklar için atıldı...
Sonraki Haber Karşıyaka'da 15 gün su kesilecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?