ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı'ndan kan bağışı kampanyası

MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı'ndan kan bağışı kampanyası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı'ndan kan bağışı kampanyası

MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, "Kan, Kök Hücre ve Plazma Bağışı" kampanyası düzenledi. Kampanyaya ilgi büyüktü. MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kan, üretilemeyen bir dokudur. Şu anda da tek kaynağı sağlıklı bağışçılardır. Her gün binlerce insan kan kaybından dolayı hayatını kaybetmektedir. Bu kampanya ile kan bağışına farkındalık sağlarken, küresel Korona Virüs salgını nedeniyle azalan kan stoklarına katkıda bulunmak istedik" dedi.

Siyasi faaliyetlerinin yanında sosyal ve kültürel çalışmalara da ağırlık veren MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Akif Yılmaz Başkanlığında güzel çalışmalara imza atıyor. Mahalle muhtarlarının ziyaret ve sorunların tespiti ile çözüm yollarının araştırılması, kış aylarını zor şartlarda geçirmeye çalışan sokak hayvanlarına barınak ve yiyecek verilmesi, kitap kampanyası ve kütüphane kurulması gibi toplumun hassas olduğu projelerle gündemi gelen MHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı, İlçe Sosyal İşler Birimi Sorumlusu Serdar Kılıç'ın öncülüğünde hazırladığı yeni proje ile de "Kan,  Kök Hücre ve Plazma" bağışı kampanyası düzenledi. İlçe binasında düzenlenen kampanyaya partililer ve Karşıyakalılar büyük ilgi gösterdi.

Kampanya ile ilgili bilgi veren MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz, kan vermenin hem sağlık, hem de ihtiyaç sahiplerine daha hızlı ulaşılabilmesi açısından hayati önemi olduğunu söyledi. Bir kanın bir can olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, şunları söyledi: "Günümüzde kan bağışı sadece acil ihtiyaç olunca akıla geliyor. Ancak kan, üretilemeyen bir dokudur. Şu anda da tek kaynağı sağlıklı bağışçılardır. Her gün binlerce insanımız kan kaybından hayatını kaybetmektedir. Ülkemizde kan bağışı, ne yazık ki oldukça düşüktür. Kan bağışı alışkanlığı ve bunun bilinci yok denecek kadar azdır. Bu sebeple duyarlılık oluşturmak ve küresel Korona Virüs salgını nedeniyle azalan kan stoklarına katkıda bulunabilmek amacıyla MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı olarak böyle bir etkinlik düzenledik. Halkımızı ve teşkilattaki arkadaşlarımızı kan bağışı konusunda bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Siyasi çalışmalarımızın yanında toplumsal ve kültürel çalışmalarımız da artarak devam edecek. Sesimize kulak vererek, kan bağışında bulunan herkese teşekkür ediyorum." 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Bakan: Bayraklı Şehir Hastanesi’nin yapıldığı bölgede tarihi kalıntılar mı var?
Sonraki Haber İZSU’dan kuraklığa karşı geri kazanım hamlesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?